A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся виїзд Комісії щодо врегулювання земельних спорів

Дата: 29.11.2022 15:10
Кількість переглядів: 1630

25 листопада 2022 року повторно (перший виїзд відбувся  11.11.2022 року), виїзна Комісія Немовицької сільської ради (далі – Комісія), у складі заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Азізової Т.А., в.о начальника відділу земельних відносин Телетьон Н.В., членів постійної комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього природного середовища Абрамчук І.М., Пацьола В.М., Нежуренко В.В.,  за участю депутатів сільської ради Коток С.І., та Царук М.Й.,  старости Тинненського старостинського  округу Омельковця О.І., в.о. директора Тинненського ліцею Мельника  В.О., в присутності заявниці Трохимець О.О., та небайдужих громадян с.Тинне Бакунець А.Ю., Яремчук Т.М., Бакунець Н.А., залучивши інженера- землевпорядника ПП «Експерт –Рівне-Земля» Брановського А.М.  за адресою с. Тинне вул. Шкільна, 29 Сарненського району Рівненської області, з метою забезпечення доступу до парку, який прилеглий до території ліцею,   склала відповідний Акт  та  вирішила наступне:

1.Забезпечити прохід до парку шириною в три мерти шляхом відступу від загорожі ліцею до зареєстрованих суміжних земельних ділянок Коток С.І., Шмалюх П.П., Трохимець О.О. та земель комунальної власності Немовицької сільської ради, а також шляхом часткового розгородження кутової частини  загорожі ліцею.

 2.Для  об’єктивного розгляду земельного спору,  після надання повного пакету документів інженером- землевпорядником ПП «Експерт –Рівне-Земля» Брановським А.М., який  встановив межові  знаки суміжних земельних ділянок в натурі (на місцевості), в районі  земельної ділянки, на якій  розташовані електричні опори та електропідстанції, Комісія  розгляне можливі варіанти доступу до парку та трансформаторної підстанції шляхом  взаємоуступок  між власниками суміжних земельних ділянок.

Даний земельний спір виник ще  у 2016 році та мав бути вирішений в розумні строки, однак  цього не було здійснено. У листопаді 2022 року за ініціативи депутата Немовицької сільської ради Коток С.І. було піднято питання щодо облаштування проходу для доступу до парку.  Комісія, на підставі наявної містобудівної документації населеного пункту с.Тинне, враховуючи  запровадження в країні військового стану та несприятливі погодні умови (зимовий період), буде приймати остаточне рішення   щодо прокладання стежки  спільного користування та забезпечення здійснення доступу жителів села до парку в с.Тинне Сарненського району Рівненської області.

Під час затвердження генерального плану с.Тинне, територія парку була включена до земель Тинненського ліцею. Відповідно, у випадку обмеження доступу до території навчального закладу, доступ до паркової зони також буде обмежено. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь