A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Про роботи з благоустрою

Дата: 04.11.2022 18:06
Кількість переглядів: 196

На території нашої громади регулярно здійснюються роботи по благоустрою.  Проблема поводження з відходами є особливо гострою як в країні в цілому, так і в нашій громаді, і є одним із чинників, який впливає на екологічну ситуацію та стан здоров’я наших мешканців. Адже чисте довкілля – це наше здоров’я!   
 

Протягом тижня здійснювалося впорядкування сміттєзвалища у селі Зносичі та розпочалось впорядкування сміттєзвалища у селі Тинне, шляхом обкопування та підгортання сміття спеціальною технікою. Також, найближчим часом, планується проведення аналогічних робіт у селі Немовичі.
 

Тому, вкотре закликаємо всіх жителів громади не бути байдужими до екологічних проблем, слідкувати за чистотою довкілля, не засмічувати навколишнє середовище, адже кожен з нас має підтримувати чистоту на своєму обійсті та біля нього, на вулиці та загалом в громаді.
 

За ініціативою керівництва сільської ради організовано спільну виїзну комісію з представників сільської ради та державних установ з питання нагальної необхідності ремонту аварійного мосту через річку Случ у селі Тинне, який має важливе стратегічне значення для руху транспортних засобів щодо його позапланового ремонту. Поряд з цим, за результатом численних звернень сільського голови до Служби автомобільних доріг у Рівненській області, відремонтовано Центральну вулицю у селі Зносичі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь