A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини тижня в Немовицькій громаді

Дата: 03.09.2022 23:47
Кількість переглядів: 586

Фото без опису

Минулий тиждень в Немовицькій громаді був як завжди насичений. Головною подію звичайно стало свято 1 вересня – день коли діти знову повернулися до навчання, але, нажаль, дистанційного.

Посилено триває підготовка укриттів закладів освіти, і роботи в укритті Катеринівської початкової школи підходять до завершення. Також завершуються підготовка приміщення для учнів 1-3 класів Немовицького ліцею, яке нам надали в оренду одна з релігійних громад села Немовичі, за що їм величезна вдячність. Учні даних закладів після повторного огляду комісією зможуть навчатися очно або за змішаною формою.

30 серпня відбулося засідання сесії та виконавчого комітету Немовицької сільської ради. З метою приведення у відповідність до чинного законодавства функціонування закладів освіти на сесії було прийнято рішення про переведення їх на фінансову автономію з 1 січня 2023 року. Також було прийнято ряд кадрових змін до штатних розписів закладів освіти.

Крім того хвилююче питання для зносичан «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для  розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» в межах с. Зносичі» не було прийняте.

На засіданні виконавчого комітету були внесені зміни до бюджету Немовицької сільської ради, оскільки під час дії військового стану ці повноваження перейшли від депутатів до членів виконкому.

Щодо благоустрою території, то завершилися роботи по облаштуванню сміттєзвалищ в селі Тинне, Зносичі. Також проведено поточний ямковий ремонт доріг в селі Катеринівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь