Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини тижня в Немовицькій громаді

Дата: 26.08.2022 22:34
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

Новий тиждень в Немовицькій громаді пройшов як завжди насичено. У ньому були дні відзначення найважливіших державних свят одночасно з робочими буднями.

Серпень місяць є найгарячішою порою в частині підготовки закладів освіти до нового навчального року. І саме в п’ятницю відбулася перевірка готовності закладів, комісією Немовицької сільської ради, до складу якої входили представники ДСНС та Держпродспоживслужби. Нажаль, цьогорічна підготовка закладів була на рівень нижчою, в порівнянні з минулими роками, що спричинено воєнними діями на території України, адже фінансування косметичних ремонтів суттєво скорочено і всі сили та кошти направлено на облаштування укриттів, тому що основною умовою очної форми навчання є забезпечення безпеки учасників освітнього процесу. Закріплені за закладами укриття є не повністю готовими і не всі учні зможуть з першого вересня розпочати очне навчання, але маємо докласти максимум зусиль, щоб якнайшвидше завершити всі роботи.

Також протягом тижня велися роботи з облаштування сміттєзвалища в селі Тинне та Зносичі, що є як завжди однією з найболючіших тем не тільки нашої громади, а й усієї України.  

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь