A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ

Дата: 21.08.2022 17:21
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

21 серпня в селі Немовичі було людно і святково. На стадіоні «Сокіл» з 12 до 16 години не було де яблуку впасти. Незважаючи на складний час в Україні, люди хочуть зарядитися позитивними емоціями, побачитись одне з одним у святковій атмосфері і просто порадіти життю. І сьогодні це вдалося. Основною метою заходу було зібрати кошти на потреби ЗСУ.

Розпочалося все з футбольного матчу між командами «Сокіл» Немовичі та «Фаворит» Сарни. Гра виявилася не дуже вдалою для немовичан, бо кінцевим рахунком стало 6:1.

Продовжилося свято патріотичною концертною програмою за участю учасників художньої самодіяльності Немовицького будинку культури і благодійним ярмарком, організованим волонтерами, на якому можна було придбати солодощі, тим самим кинути гроші в скриньку.

Дуже цікавим та напруженим видався матч між футболістами«Сокіл» Немовичі (ветерани) та запрошеною особливою командою. Перемогу здобула команда гостей з рахунком 4:3.

Дійство завершилося на патріотичній ноті, відвідувачі заходу були переповнені позитивними емоціями, в повітрі витав дух єдності та віри в Перемогу.

На ярмарку було зібрано 14700 грн. Всім дуже дякуємо за кожну гривню. Гроші спрямують на пальне для волонтерів, які доставляють нашим мужнім захисникам необхідну допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь