A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Державна допомога для агровиробників

Дата: 17.08.2022 09:26
Кількість переглядів: 451

Міністерство аграрної політики та продовольства України запустило онлайн платформу Державний аграрний реєстр (ДАР), яка тепер відкрита для реєстрації для всіх аграріїв.

Державний аграрний реєстр - це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики за технічної допомоги Європейського Союзу для ефективного і прозорого розподілу та адміністрування усіх видів підтримки для українських аграріїв, що надаються в межах державних програм, у вигляді грантів від міжнародних партнерів, а також будь-яких інших видів технічної допомоги.

Агровиробники, які зареєстровані в ДАР, уже в поточному році зможуть подати заявку на отримання державних субсидій, цільових, субсидованих кредитних програм, а також позик і технічної допомоги від ЄС та інших міжнародних донорів.

Запуск Державного аграрного реєстру є важливим кроком на шляху підготовки України до членства в Європейському Союзі. ДАР відповідає директивам ЄС щодо програм державної підтримки сільського господарства. Окрім таких очевидних переваг, як зручність, прозорість, швидкість та підзвітність у сфері адміністрування підтримки для сільгоспвиробників.

 Незабаром в ДАР з’являться перші програми підтримки завдяки фінансовій допомозі Європейського Союзу, а саме програми допомоги дрібним фермерам, які вирощують сільськогосподарські культури або тримають корів.

Доступ до ДАР: www.dar.gov.ua

Презентація ДАР щодо здійснення реєстрації https://www.youtube.com/watch?v=Y9difxyE40o

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь