A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Привітання випускникам

Дата: 29.06.2022 14:56
Кількість переглядів: 1151

Фото без опису

Хотілося б звичайний урочистий випускний вечір, зустріти світанок, але збройна агресія російської федерації внесла свої корективи у плани мирних жителів. Світанок випускники разом не зустріли, адже комендантську годину ніхто не відмінив. Щодня бачимо акти терору проти української нації, простого мирного народу, які хотіли лиш спокійно жити, а не втікати і ховатися у підвалах та укриттях.  Тому вручення свідоцтв відбулося без звичних для нас урочистостей. Та все ж хочеться привітати наших випускників.

Можливо вже завтра ви, як ті птахи, полинете у незвідані далі. Вилітаючи зі стін рідної школи, не забувайте, що ви вчилися для того, аби розум і серце віддавати людям, суспільству, що зростило вас. Не заплямуйте доброго імені свого роду та честі рідної школи.

Для молоді, як відомо, відкриваються всі двері. Нехай же двері, які ви виберете, приведуть вас до щастя, радості і звершень. Нехай те, чого ви досягнете, змусить ваших рідних та ваших вчителів пишатися вами і згадувати з ностальгією навчальні роки.

Особливо в період воєнного стану не приховуйте ваш патріотизм та чітку громадянську позицію. Адже наша мета – вистояти, вірити в перемогу та робити все для підтримки наших військових.

Щирі вітання, подяка педагогам, наставникам, вихователям. Вітання батькам випускників. Які разом із своїми дітьми пройшли цей довгий і непростий шлях. Разом з ними навчалися, раділи першій написаній букві і першому прочитаному слову, переймалися невдачами та підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти завжди вас люблять, ніколи не забувають дороги до рідної домівки і стануть гідними громадянами нашої держави.

Особливо треба відзначити наших медалістів. Маємо дві золоті медалі та одну срібну у Зносицькому ліцеї і дві золоті медалі у Тинненському ліцеї. Бажаємо медалістам, щоб вони і надалі показували найвищі результати і досягали всіх поставлених цілей.

 У добру путь, наші випускники 2022 року!

З повагою

Сільський голова                                                            Олександр ТРОХИМЕЦЬ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь