A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Піднімаємо бойовий дух наших воїнів

Дата: 20.06.2022 14:48
Кількість переглядів: 409

Триває четвертий місяць війни. Українці об’єдналися проти російського агресора. Кожен намагається робити усе можливе на своєму фронті. Військові зі зброєю в руках захищають Україну, лікарі надають допомогу пораненим бійцям, волонтери збирають допомогу нашим захисникам, діти малюють та виготовляють для військових обереги. Артисти – це такий собі творчий батальйон, які своєю творчістю піднімають бойовий дух, надихають і надають сил. 

Великою несподіванкою і радістю для артистів Немовицької громади було запрошення до однієї з військових частин Рівненщини. І 19 червня учасники художньої самодіяльності мали змогу виступити з концертними номерами перед особливою публікою – нашими солдатами.

Проведення подібних заходів є дуже важливим для психологічного настрою бійців і патріотичного виховання молоді, а такі заходи та увага налаштовують на оптимізм. У цей важкий для України час ми повинні підтримувати одне одного. А українська пісня завжди підтримує та надихає. Культура і мистецтво навіть у ці важкі часи показують свою живучість і рятують нас.

Відомі раніше пісні зараз починають набувати нових смислів і вже зовсім по-новому відгукуються в серцях українців. Адже складно сперечатися з тим, що музика здатна вселяти у серця людей віру в світле майбутнє, підтримувати бойовий дух та додавати сил в боротьбі з окупантами.

Хтось сьогодні наближає перемогу на передовій, а хтось тут, у тилу. Таким чином, кожен українець виконує своє завдання. А творчі люди безумовно піднімають бойовий дух бійцям.

Солдати подякували організаторам за свято та подаровані емоції, такі свята піднімають бойовий і моральний настрій для проходження служби.

А ми їм побажали якнайшвидшого повернення додому до рідних і близьких.

Перемога буде за нами, і вона уже близько.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь