Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Продовжуються роботи по благоустрою та впорядкуванню території Немовицької громади

Дата: 10.06.2022 17:10
Кількість переглядів: 392

Фото без опису

Продовжуються роботи по благоустрою та впорядкуванню території Немовицької громади. Розпочато впорядкування сміттєзвалища в с. Тинне та позначено межі сміттєзвалища в с. Немовичі, шляхом обгородження території, і встановлено попереджувальні таблички про відповідальність за скидання сміття поза визначеною і призначеною для цього територією. Протягом тижня проведено ямковий ремонт дороги по вулиці 1-го Травня с. Немовичі. Тривають роботи по обкошуванню і окультуренню газонів при закладах комунальної власності громади.

Встановлено дорожні знаки на переїздах залізничних колій, що проходять по території нашої громади. Також, через вимогу військового стану, терміново демонтовані знаки було відновлено на дорогах загального користування місцевого значення. Необхідності приховувати вказівники наразі немає, а дорожні знаки та розмітка – це в першу чергу питання безпеки на дорозі.

На сьогодні, в умовах тотальної економії, викликаної війною в нашій державі, Немовицька сільська рада робить усе можливе щоб підтримувати у належному стані території загального користування. Турбота про чистоту і благоустрій наших населених пунктів – справа кожного мешканця. І ми дякуємо усім хто долучається до цієї справи та є свідомим громадянином, адже санітарний стан громади говорить про людей, які проживають на цій території, тобто про нас з вами.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь