A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Працюємо на перемогу!

Дата: 17.05.2022 17:10
Кількість переглядів: 716

Фото без опису

Багато хто з самого початку не вірив в Україну, і думали що наш народ зламається, а наша армія буде недостатньо сильною та мужньою. Однак вже 83 день наша держава героїчно бореться з російським нашестям. Сьогодні кожен з нас робить усе можливе, щоб захистити нашу державу – те місце де ми народилися, де ростуть наші діти і поховані наші предки. Де кожне місто рідне і кожна усмішка гріє по особливому.

Ми одна велика родина, яка не залишає один одного. І ми, жителі Немовицької громади, не залишаємося осторонь. Ми всіляко підтримуємо внутрішньо переміщених осіб, всіма силами допомагаємо постраждалим територіям, годуємо наших хлопців на полігонах. Спільними зусиллями прихожан всіх релігійних громад, працівниками закладів освіти, культури, підприємцями та небайдужими жителями громади за період війни було зібрано 350 тон допомоги, яку наші волонтери відвозили до Чернігівської, Запорізької, Луганської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Миколаївської, Сумської, Київської областей. І ми продовжуємо посильно працювати на волонтерському фронті до нашої перемоги. А вона обов’язково буде. Бо ми воюємо за мир на своїй землі.

Наші воїни повернуться додому. Наші громадяни повернуться з-за кордону.

Ми повернемо наш мир. Потрібно продовжувати робити все задля перемоги.

Разом ми відбудуємо нашу Україну. Країну любові, єдності і щастя.

Ми віримо в нашу перемогу, дякуємо кожному солдату – ви мужні воїни, ви наша надія. Дякуємо кожному волонтеру – ви безстрашні й щедрі. Дякуємо кожному українцю за силу і стійкість. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь