Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Нас неможливо перемогти!

Дата: 24.03.2022 15:19
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

Сьогодні рівно місяць як розпочалася активна боротьба українського народу за збереження своєї незалежності. 24 лютого відбувалася реальність у яку важко було повірити і хотілося думати, що це сон. Але ми швидко прокинулися. Ми прокинулися коли жорстока війна забрала життя молодого мешканця нашої громади Федора Панасюка і ми всією громадою на колінах проводжали Героя в останню путь. Ми прокинулися коли бачили повідомлення в засобах масової інформації про вбитих дітей, жінок, воїнів-захисників… Ми прокинулися коли почали облаштовувати блокпости і контролювати кожного хто приїжджає до нашої громади. І ми вже точно не спали коли масово йшли в воєнкомати, і наших сміливих чоловіків зараховували до лав Збройних сил України, територіальної оборони. І хоч як важко це було зробити, але ми знали, що ідемо захищати нашу землю. Ми, жителі Немовицької громади, згуртувалися і робимо все можливе аби перемога була швидшою. Члени громадського формування «Січ» цілодобово на сторожі нашої безпеки. Працівники закладів культури, освіти та інших сфер постійно готують різноманітні смаколики (тушонки, вареники, пиріжки та ін.), зносять продукти, гуманітарну допомогу, плетуть сітки та багато іншого. А наші волонтери, які доставляють допомогу у гарячі точки, просто герої, з надможливостями. Ми надаємо прихисток внутрішньо переміщеним особам і намагаємося зробити все можливе для їхнього комфортного проживання.

Після двох тижнів вимушених канікул наші заклади освіти відновили дистанційне навчання, а також надають освітні послуги для 25 внутрішньо переміщених дітей. Педагоги роблять усе можливе аби надати якісну освіту та відволікти наших дітей від страшних реалій війни. Адже діти наше майбутнє, і головне завдання зберегти їх психічне здоров’я.

Ми всі щоденно молимося, аби припинилася ця загарбницька війна і швидше настав мир і спокій. І дякуємо Богу та нашим захисникам, що кожен новий день в нашій громаді проходить спокійно окрім, моторошних сирен, до яких ніби і звикли, але щоразу здригаємось. Ми віримо що ці жахіття скоро закінчаться. Ми обов’язково переможемо, бо ми на своїй землі, бо ми у себе вдома, бо ми сильні, незламні і згуртовані як ніколи.

Слава Україні! Героям слава! І вічна пам'ять загиблим захисникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь