A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

З Новим 2022 роком!!!

Дата: 31.12.2021 13:21
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

Шановні жителі Немовицької громади!

Щиро вітаю вас з Новим 2022 роком!

Новорічні свята – це дивовижна пора, завжди хвилююча і завжди радісна. Це усіма нами улюблені дні, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів, очікування дива, душевного тепла та надії.

Проводжаючи 2021 рік ми залишаємо в ньому усі негаразди, перегортаємо ще одну сторінку життя та передаємо естафету добра і віри року прийдешньому.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2021 рік був прожитий не дарма – швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для країни, громади та для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід. Незважаючи на певні складнощі, в нашій громаді, за минулий рік, зроблено чимало для того, щоб її мешканцям жилося ще зручніше і затишніше.

Переконаний, що попереду - плідні трудові будні, які принесуть для громади вагомі та реальні здобутки. Нехай новий рік стане наступним важливим етапом в реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні. Головне – пам’ятати, що наша сила – в єдності, у взаєморозумінні та взаємній підтримці.

Новий рік і Різдво Христове - традиційно родинні свята. Нехай вони стануть початком нового успішного року, який буде для нас щедрим на  добрі справи та здобутки. Сердечно зичу, щоб новий 2022 рік приніс нам усім мир, спокій, впевненість у майбутньому, додав нових сил для втілення найзаповітніших мрій. Хай множаться щастям, щирою любов’ю, гараздами та достатком ваші оселі, а зимові свята подарують радісний настрій та приємні зустрічі. Нехай все добре та щасливе, що було у минулому році, примножиться і увійде у рік прийдешній.

З повагою

Немовицький сільський голова                                                    Олександр ТРОХИМЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь