A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Учениця Зносицького ліцею Петрик Анастасія стала лауреатом премії «Інтелект»

Дата: 16.12.2021 13:35
Кількість переглядів: 2596

Фото без опису

Традиція вручення обдарованій молоді премії «Інтелект» започаткована головою благодійного фонду «Наш край» Василем Яніцьким та триває вже не перший рік. Щороку таку відзнаку у вигляді диплому лауреата та грошової премії отримують юні таланти, переможці олімпіад і змагань обласного та всеукраїнського рівнів. Цьогоріч вперше ця премія вручається учням закладів освіти Сарненського району. І тому дуже приємно, що учениця з нашої громади стала однією з лауреатів премії.

Сьогоднішній день для Зносицького ліцею став несподіванкою завдяки учениці 11 класу Петрик Анастасії, яку в теплій атмосфері привітали Василь Яніцький, Ярослав Яковчук та Олександр Трохимець. Ми щасливі за Анастасію, щиро вітаємо її і бажаємо успіху, подальших наукових і творчих злетів.

Також, дякуємо Василю Яніцькому за добру справу, адже ця премія це не просто матеріальні цінності, це стимул для підростаючого покоління розвиватися, досягати чогось.

Серед вихованців наших закладів освіти є багато дітей, які достойні цієї премії, сподіваємося, що в наступному році кількість призерів збільшиться.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь