Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Керівникам релігійних організацій

Дата: 29.10.2021 09:10
Кількість переглядів: 563

Шановні керівники релігійних організацій Немовицької сільської ради!

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 11.10.2021 №1234-р «Деякі питання діяльності акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України»»» погоджено рішення правління НАК «Нафтогаз України» щодо погодження рішення дочірньої компанії «Газ України» НАК «Нафтогаз України» як єдиного учасника ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг»» про вчинення Товариством правочинів, а саме щодо укладання договорів постачання природного газу релігійним організаціям відповідно до примірного договору.

На офіційному сайті Товариства https://naftogaztrading.com.ua/documents/examples розміщено алгоритм дій укладання договорів постачання природного газу релігійною організацією, примірний договір постачання природного газу та зразки протоколів переговорів щодо закупівлі природного газу.

З огляду на вище зазначене просимо вас, в разі використання вами природного газу для опалення приміщень релігійних організацій, терміново звернутися до Товариства для укладання договору в рамках проведення переговорних процедур.

При цьому необхідно дотриматись законодавчо встановленого терміну – 10 днів на оскарження.

За потреби надання роз’яснень щодо подачі пакету документів до ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг»» можна звернутися до профільного спеціаліста сільської ради.

Просимо вас надати інформацію про використання вашою релігійною організацією природного газу для опалення приміщень та подання вами відповідного пакету документів.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь