A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Свято відбулося на славу!

Дата: 15.10.2021 16:01
Кількість переглядів: 2179

Фото без опису

14 жовтня весь християнський світ святкує світле та радісне свято – Покрови Пресвятої Богородиці. Пресвята Богородиця вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського народу. Саме тому в Україні свято отримало другу назву – Козацька Покрова і відзначається ще й як День українського козацтва та День захисників та захисниць України.

Цьогоріч цей день відсвяткували дуже гучно та весело в селі Немовичі, де зібралося багато люду з усіх сіл громади. Розпочалося свято зі спортивних змагань, в яких брали участь мужні команди козаків з сіл Зносичі, Тинне, Немовичі. Всі учасники показали свою силу, міць та спритність. За результатами змагань всі команди отримали заохочувальні подарунки.

Продовжилося дійство святковим концертом, на якому привітали жителів Немович з Днем села. Традиційно вручили подарунки найстаршому жителю, наймолодшому, подружнім парам, які прожили разом пів віку та наймолодшій парі. Прикрасою свята стали виступи аматорських колективів Немовицького, Зносицького, Тинненського будинків культури та Катеринівського сільського клубу.

Усіх гостей частували смачним кулішем та національними стравами. Атмосфера вдалася святковою, насиченою позитивними емоціями. Хотілося, щоб таких вражень було більше, щоб посмішки ніколи не зникали з наших вуст, щоб були здоровими, сильними духом, цінували братство і згоду, бо "ми є нащадками козацького роду"!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь