A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Немовицька громада отримала новий шкільний автобус

Дата: 12.10.2021 15:01
Кількість переглядів: 1055

Фото без опису

Приємна новина надійшла для учнів та вчителів Тинненського ліцею Немовицької сільської ради. З метою забезпечення комфортного підвозу дітей до закладу освіту громада отримала новий шкільний автобус, придбаний Департаментом освіти і науки Рівненської ОДА за кошти, надані з державного бюджету та кошти, виділені з бюджету Немовицької сільської ради на умовах співфінансування. Ключі від шкільного автобуса від голови Рівненської облдержадміністрації Віталія Коваля отримували директор Тинненського ліцею Володимир Титечко разом з водієм ліцею Миколою Омельковцем, начальник відділу освіти Немовицької сільської ради Світлана Радько й заступник сільського голови Сергій Мичка.

Новий шкільний автобус, розрахований на 30 місць, має всі зручності для комфортного перевезення дітей закладу освіти. Крім того, автобус буде використовуватися для підвезення дітей для участі в олімпіадах, конкурсах, спортивних змаганнях тощо.

Немовицька сільська рада висловлює щиру подяку Сарненській РДА й Рівненської ОДА за сприяння у вирішенні даного питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь