A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує

Дата: 07.10.2021 15:31
Кількість переглядів: 940

Рівненщина: більш ніж на 894 млн. гривень зросли надходження ПДФО від платників краю

З початку року платники податків Рівненської області з легальних доходів громадян спрямували до зведеного бюджету 4,6 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб. Порівняно з відповідним періодом 2020 року надходження ПДФО зросли на 894 млн грн, або на 24 відсотки.

Як зазначає в.о. начальника Головного управління ДПС в області Віталій Чуй, за 9 місяців поточного року місцеві бюджети області отримали на свій розвиток більше 3 млрд 439 млн грн  ПДФО і це більше як минулого року на 674 млн гривень.

«Податок на доходи фізичних осіб займає левову частку у формуванні бюджетів громад Рівненщини - його питома вага 71  відсоток. Тому, як суб’єкти господарювання, так і громадяни, мають пам’ятати, що лише офіційні робочі місця гарантують мешканцям громад стабільні надходження цього податку»,- зауважує керівник податкового відомства.

Скористайтесь можливістю отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі оn – line

В ГУ ДПС у Рівненській області звертають увагу громадян та суб’єктів господарювання на можливість отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі оn – line, надати усні звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян», залишити інформацію на сервіс «Пульс», зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону  0 800 501 007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв’язку).

Для зручності отримання інформаційно-довідкових послуг за телефоном та можливості вибору бажаного напряму послуг за допомогою автовідповідача телефонний апарат має працювати в тоновому режимі набору номера.

Тоновий режим набору номера означає, що при натисканні будь-якої кнопки на телефонному апараті в слухавці має звучати короткий мелодійний гудок. Звучання при наборі номера характерного „клацання” означає, що телефонний апарат працює у режимі імпульсного набору номерів.

Для переведення телефонного апарату в тоновий режим необхідно натиснути кнопку [*] - зірочка або перевести перемикач на корпусі телефону/на слухавці у положення «Tone» (Тон).

Мобільні телефони переводити в тоновий режим не потрібно.

У дискових телефонних апаратах відсутня можливість тонового набору номера.

Інформація, яка надається за допомогою автовідповідача, систематизована за напрямами.

Також можна здійснити самостійний пошук відповіді на запитання. Для цього Вам необхідно зайти в Інтернет мережі на Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс, або на офіційний вебпортал ДПС у розділ «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», або надіслати запитання на електронну адресу: idd@tax.gov.ua.

Шановні платники податків, на період карантину з 18:00 до 08:00 години (також у вихідні і святкові дні) Ви можете скористатися послугою «Залиште питання – ми Вам зателефонуємо». Для отримання відповіді на запитання щодо оподаткування, крім технічних питань, які виникають при поданні звітності в електронному вигляді та реєстрації податкових/акцизних накладних, Вам обов’язково необхідно залишити інформацію в наступній послідовності: код та номер стаціонарного телефону і чітко сформулювати запитання. У випадку недостатньої інформації, працівники Контакт-центру ДПС не матимуть змоги Вам зателефонувати.

Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру ДПС зі стаціонарного або мобільного телефону за номером: +380 44 454 16 13.

Детальніше – за посиланням https://zir.tax.gov.ua/main/index/contact/ .

Користуйтесь сервісами податкової служби!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь