A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Проект документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території в межах села Катеринівка в кварталі по вул.Ткача Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.

Дата: 27.09.2021 11:25
Кількість переглядів: 654

1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:

Детальний план території в межах села Катеринівка в кварталі по вул.Ткача Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області. Метою розробки ДПТ є обгрунтування можливості використання даної території для будівництва садибної забудови із закладами обслуговування.

2. Oрган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Виконавчий комітет  Немовицької сільської ради.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:

відповідно до статті 12 Закону  України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення детального плану  території в межах села Катеринівка в кварталі по вул.Ткача Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області та  Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 30.09.2021 року на веб-сайті Немовицької сільської ради за посиланням sr.nemovichi@gmail.com в рубриці «новини», та повідомлення про оприлюднення ДПТ та СЕО в засобах масової інформації (газеті «Сарненські новини», «Вісті рівненщини»), яке триватиме до 30.10.2021 року (протягом 30 днів)

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауважень і пропозицій на адресу: 34540, Рівненська обл., Сарненський р-н, с. Немовичі, вул. Центральна, буд. 4, Немовицька сільська рада, Сарненського району та електронному вигляді: sr.nemovichi@gmail.com.

Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються,

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

Громадські слухання проводяться відповідно до постанови Кабінету

Міністрів України від 25.05. 2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні».

Громадські слухання відбудуться 14.11.2021 о 14:00 в залі сільського клубу за адресою Рівненська обл., Сарненський р-н, с. Катеринівка, вул. Ткача, буд. 46, (на виконання Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» громадські слухання щодо проектів містобудівної документації на місцевому рівні проводяться у строк, визначений для проведення процедури громадського обговорення, але не раніше 10 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні).

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

 Немовицька сільська рада.

Ознайомитись з проектом : Детальний план території в межах села Катеринівка в кварталі по вул.Ткача Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області. та звітом про стратегічну екологічну оцінку, можна в приміщенні сільської ради.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:

 Немовицька сільська рада.

Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі:

Рівненська обл., Сарненський р-н, с. с. Перейма  вул.Центральнва, 4.

Електронна адреса: sr.nemovichi@gmail.com

Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 30 вересня 2021р. по 30 жовтня 2021 року.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Рівненська обл., Сарненський р-н, с. Немовичі, вул. Центральна, буд. 4, необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.

Проведення транскордонних консультацій не потребує.

Фото без опису

 

 

 

 

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь