A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2021 19:23
Кількість переглядів: 1801

Фото без опису

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

І сьогодні, з нагоди свята, запланований патріотични велопробіг, через несприятливі погодні умови, перетворився на автопробіг. Але це не завадило учасникам дійства гідно відзначити цей день, та здійснити запланований задум – передачу полотна Державного Прапора від села до села. Колона автомобілів з прапорами урочисто проїхала центалальними вулицями сіл Немовицької територіальної громади, що привернуло увагу не одного жителя. Зі сцен всіх будинків культури звучали привітання зі святом за участю голови Немовицької сільської ради, старост сіл та учасників художньої самодіяльності.

Під звуки Державного гімну України урочисто розгорнули Державний Прапор України. До пам'ятників борців за свободу і незалежність України поклали живі квіти та вінки. Адже, День Державного Прапора  та  День Незалежності України - це не просто дати.  Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами. Тож велика подяка всім, хто невтомно працює для стабільного розвитку й процвітання того куточку, де живе, а значить, держави в цілому.

Слава Україні!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь