A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Зносичани відзначили день села

Дата: 22.06.2021 15:00
Кількість переглядів: 1572

День села Зносичі – це спільне свято, свято тих, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у селі з особливими традиціями й славною українською історією. Аби зберегти славні звичаї та традиції, примножити здобутки рідного села на радість дітям та внукам за доброю традицією спекотного літнього дня громада села та численні гості весело відсвяткували 401 річницю народження села Зносичі.

Село Зносичі – квітуче і красиве. Але справжньою окрасою його є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, та спільні зусилля кожного створюють неповторний образ села, зберігається історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів, працелюбних, добрих і чесних людей, яким під час святкового концерту була висловлена щира подяка за їхню працю. А окремих мешканців нагородили грамотами сільського голови та подарунками. Також на святі вітали найменшого та найстаршого жителів села, ювілярів, сімей які відзначали річниці весілля. Зі сцени лунали численні привітання, супроводжувалися виступами аматорський колективів будинків культури села Зносичі, Тинне, Немовичі, Клесів, які дарували чудові пісні та гарний настрій, всім присутнім.

Свято вдалося на славу. День був насичений різноманітною програмою. Наймолодші діти мали змогу розважитися на атракціонах. Любителі спорту взяли участь у спортивних змаганнях, цінителі мистецтва оглядали виставки виробів народних умільців. А завершилося свято жвавою дискотекою та іграми і фарбами холі.

Тож нехай і надалі процвітає наше село. Народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині. Любові та миру!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь