A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 06.06.2021 22:45
Кількість переглядів: 767

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

 15 червня 2021 о 12 год 00 хв. у приміщенні Будинку культури с.Немовичі (вул.Центральна,8) відбудеться засідання десятої сесії Немовицької сільської ради.

Засідання постійних комісій відбудеться перед засіданням сесії 15 червня 2021 року о 10 год 00 хв. у приміщенні Немовицької сільської ради.

Орієнтовний порядок денний:

 

1. Про депутатські запити.

Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

2. Про затвердження  Програми організації безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами  лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп  населення Немовицької сільської ради Сарненського  району Рівненської області  на 2021 рік та Програми культурно-мистецьких заходів Немовицької сільської ради  Сарненського району Рівненської області на 2021-2022 роки

Інформує: Яковець О.І.- начальник фінансового відділу

3. Про внесення змін до цільових програм Немовицької сільської ради  на 2021 рік

Інформує: Яковець О.І.- начальник фінансового відділу

4. Про внесення змін до бюджету Немовицької сільської ради на 2021 рік.

Інформує: Яковець О.І.- начальник фінансового відділу

5. Про затвердження програми забезпечення житлом дітей – сиріт, дітей,

позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2021 – 2023 роки, на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області

Інформує: Панасюк С.Ф.-начальник служби у справах дітей

6. Про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Немовицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2021 рік.

Інформує: Генько Л.П.-головний лікар КНП «Немовицький ЦПМСД»

7. Про внесення змін до Статуту територіальної громади.

Інформує: Крат О.В.. – головний спеціаліст

8. Про затвердження Положення про місцеві ініціативи у Немовицькій сільській раді Сарненського району Рівненської області

Інформує: Крат О.В.. – головний спеціаліст

9. Про розроблення Стратегії розвитку Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2022-2027 роки

Інформує: Крат О.В.. – головний спеціаліст

10. Про затвердженя соціальної програми запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі на період до 2025 року Немовицької сільської ради.

Інформує: Потапович С.П. – начальник відділу соціального захисту

11. Про внесення змін до штатного розпису закладу дошкільної освіти «Марічка» с. Немовичі Немовицької сільської ради

Інформує: Радько С.П. – начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї,

 молоді та спорту

12. Про затвердження Статуту КУ «Немовицький ІРЦ» Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області у новій редакції

Інформує: Свінціонік Л.Г. - директор Комунальної установи «Немовицький інклюзивно-ресурсний центр» Немовицької сільської ради

13. Про внесення змін до складу Тендерного комітету Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

14. Розгляд заяви гр. Вакулко Віталія Володимировича, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Травнева.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

15. Розгляд заяви гр. Панасюка Олексія Олександровича, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Набережна.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

16. Розгляд заяви гр. Кичан Тетяни Іванівни, жительки с. Зносичі, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Сінна, 9.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

17. Розгляд заяви гр. Наконечної Ніни Федорівни, жительки с. Зносичі, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,8829 га в селі Зносичі урочище «Моровина», для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

18. Розгляд заяви гр. Царука Віктора Олександровича, жителя с. Зносичі, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,30 га в селі Зносичі вул. Сінна, для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

19. Розгляд заяви гр. Болванець Світлани Іванівни, жительки с. Зносичі, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0,1651 га в селі Зносичі вул. Набережна, для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

20. Розгляд заяви гр. Кичан Тетяни Іванівни, жительки с. Зносичі, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 1,37 га в селі Зносичі вул. Сінна, для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

21. Розгляд заяви гр. Тишкової Ганни Іванівни, жительки с. Зносичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

22. Розгляд клопотання сільського голови про погодження проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Зносичі.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

23. Розгляд клопотання  релігійної громади Помісної церкви Християн віри євангельської п’ятидесятників с.Тинне Сарненського району щодо надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,0257 га в постійне користування для будівництва і обслуговування молитовного будинку, господарських будівель і споруд в с. Тинне, вул. Прислучанська, 25.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

24. Розгляд заяви  гр. Котка Івана Олександровича, жителя с. Тинне, який просить скасувати рішення №53 від 31.03.1994 року про надання дозволу на складання проекту, щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Ковальчуку Івану Олександровичу в с. Тинне, вул. Ю. Гречана, (урочище Ставки) площею 0,25 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

25. Розгляд заяви гр. Котка Андрія Івановича, жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  загальною площею 0,25 га., яка розташована в с. Тинне вул. Ю. Гречана.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

26. Розгляд заяви гр. Онісковця Олександра Івановича, жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  загальною площею 0,25 га., яка розташована в с. Тинне вул. Зарічна, 28а.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

27. Розгляд заяви гр. Коток Людмили Петрівни  жительки с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  загальною площею 0,18 га., яка розташована в с. Тинне хутір Піль.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

28. Розгляд заяви гр. Котка Петра Олександровича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  загальною площею 0,22 га. яка розташована в с. Тинне хутір Піль.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

29. Розгляд заяви гр. Царука Михайла Федоровича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,0850 га, яка розташована в с. Тинне, хутір Піль.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

30. Розгляд заяви гр. Гудімової Аліни Валентинівни жительки с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,13 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Соснова.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

31. Розгляд заяви гр. Шмалюха Анатолія Андрійовича, жителя с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне пр. Луговий, 5 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

32. Розгляд заяви гр. Гризовського Олександра Сергійовича, жителя с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,1857 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ю. Гречана, 28 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

33. Розгляд заяви гр. Трохимець Ольги Олександрівни, жительки с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне вул. Шкільна, 29 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

34. Розгляд заяви гр. Коток Валентини Данилівни жителька с. Тинне, яка просить надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,25 га, в селі Тинне хутір Піль, 1.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

35. Розгляд заяви гр. Коток Вікторії Сергіївни жительки с. Тинне, яка просить надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,25 га, в селі Тинне вул. Дружби, 41.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

36. Розгляд заяви гр. Кононової Ганни Михайлівни  жительки с. Тинне, яка просить надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,25 га, в селі Тинне вул. Лісна, 5.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

37. Розгляд заяви гр. Онісковця Михайла Кузьмовича  жителя с. Тинне про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 1,38 га.

Рілля   масив № 4          ділянка № 207          площа 0,73 га

Рілля   масив № 36        ділянка № 36            площа 0,45 га

Кормові угіддя        масив №15        ділянка №324        площа 0,19 га

Кормові угіддя        масив №28        ділянка № 338       площа 0,09 га

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

38. .Розгляд заяви гр. Гудімової Аліни Валентинівни, жительки с. Тинне, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га у власність для індивідуального садівництва в с. Тинне, вул. Соснова.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

39. Розгляд заяви гр. Трохимець Ольги Олександрівни, жительки с. Тинне, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства (пай) яка розташована в с. Тинне по вул. Шкільна,  на території Немовицької сільської ради, загальною  площею 0,5186 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

40. Про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земель населеного пункту с. Тинне

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

41. Розгляд заяви гр. Малаш Надії Антонівни, жительки с.Немовичі, вул. Героїчна, 7 про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

42. Розгляд заяви гр. Крат Марії Василівни , жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Немовичі вул.Шевченка, площею 0,1500 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

43. Розгляд заяви гр. Крат Бориса Володимировича , жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Немовичі вул.Шевченка, площею 0,1500 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

44. Розгляд заяви гр. Тарапан Сергія Володимировича, жителя с.Катеринівка, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с.Катеринівка вул.Молодіжна, площею 0,2112 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

45. Розгляд заяви гр. Тарапан Марії Володимирівни жительки с.Катеринівка, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с.Катеринівка вул.Садова, площею 0,2500 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

46. Розгляд заяви гр. Гаврилюк Інни Артемівни жительки с.Катеринівка, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с.Катеринівка вул.Садова, площею 0,2500 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

47. Розгляд заяви гр. Царук Тетяни Леонідівни жительки с.Катеринівка, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с.Катеринівка вул.Садова, площею 0,2500 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

48. Розгляд заяви гр. Брик Дмитра Анатолійовича , жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Немовичі вул. Шевченка, площею 0,1460 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

49. Розгляд заяви гр. Артюх Сергія Анатолійовича , жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Немовичі вул.Героїчна, площею 0,1500 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

50. Розгляд заяви гр. Кравчук Олени Іванівни, жительки с.Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0282) яка розташована на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

51. Розгляд заяви гр. Кравчук Леоніда Івановича, жителя с.Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0324) яка розташована на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

52. Розгляд заяви гр. Кравчук Олександра Леонідовича, жителя с.Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0283) яка розташована на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

53. Розгляд заяви гр. Кравчук Андрія Леонідовича, жителя с.Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0350) яка розташована на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

54. Розгляд заяви гр. Боровик Миколи Івановича, жителя с. Немовичі який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах с. Немовичі вул. Михнівка , площею 0,0783 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

55. Розгляд заяви гр. Кіркової Надії Радіонівни , жительки с. Немовичі яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  в межах с. Немовичі урочище «Підгало», площею 0,4119 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

56. Розгляд заяви гр. Письменого Руслана Володимировича , жителя с. Катеринівка який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  в межах с. Гута- Перейма вул. Лісна, площею 0,5988 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

57. Розгляд заяви гр. Коток Віталія Олександровича, жителя с.Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0257) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

58. Розгляд заяви гр. Панасюк Віктора Івановича, жителя с.Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0282) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

59. Розгляд заяви гр. Жук Світлани Федорівни, жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0351) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

60. Розгляд заяви гр. Жук Світлани Юрівни, жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0286) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

61. Розгляд заяви гр. Дідик Алли Анатоліївни, жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0259) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

62. Розгляд заяви гр. Рубцової Віти Мирославівни, жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0287) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

63. Розгляд заяви гр. Кардаш Оксани Сергіївни, жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0303) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

64. Розгляд заяви гр. Данильченко Людмили Сергіївни, жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0280) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

65. Розгляд заяви гр.Леончик Наталії Самійлівні, жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0297) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

66. Розгляд заяви гр. Леончик Миколи Михайловича, жителя с.Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0298) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

67. Розгляд заяви гр. Назарець Людмили Вікторівни , жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0260) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

68. Розгляд заяви гр. Булейко Івана Степановича, жителя с.Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0255) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

69. Розгляд заяви гр. Круглик Олекесандра Петровича, жителя с.Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0264) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

70. Розгляд заяви гр. Данильченко Руслана Миколайовича, жителя с.Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0281) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

71. Розгляд заяви гр. Пацьоли Сергія Івановича, жителя с.Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, (кадастровий номер  5625485400:06:001:0252) яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

72. Розгляд заяви гр. Абрамчук Віри Василівни, жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,9100 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради урочище «Лядина».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

73. Розгляд заяви гр. Копищик Галини Василівни, жительки с.Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,1524 га,  яка розташована в с. Немовичі по вул. Центральній.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

74. Розгляд заяви гр. Жук Інни Миколаївни, жительки с.Катеринівка, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2556 га,  яка розташована в с.Катеринівка по вул. Садова.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

75. Розгляд заяви гр. Колядко Вікторії Михайлівни, жительки с. Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної у власність ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Немовичі вул. Терешкової, площею 0,1500 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

76. Розгляд заяви гр. Малаш Андрія Петровича, жителя  с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної у власність ділянки для індивідуального садівництва в межах с. Немовичі вул.Вишнева, площею 0,1200 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

77. Розгляд заяви гр. Копищик Галини Василівни, жительки с.Немовичі, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею 0,0847 га, яка розташована в с.Немовичі, вул.Центральна, 35.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

78. Розгляд заяви гр. Дебелої Надії Антонівни, жительки с.Немовичі, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею 0,1677 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Островського, 50.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

79. Розгляд заяви гр. Ветрової Марії Василівни, жительки с.Немовичі, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею 0,2006га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Ярослава Мудрого, 25.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

80. Розгляд заяви гр. Малаш Андрія Петровича, жителя с.Немовичі, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул.Вишнева, 3.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

81. Розгляд заяви гр. Письменого Руслана Володимировича, жителя с.Катеринівка, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) орієнтовною площею 0,2500 га, яка розташована в с.Гута-Перейма, вул. Лісна, 47.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

82. Розгляд заяви гр. Свирид Романа Васильовича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0.09 га. (кадастровий номер  5625485400:01:001:0641) яка розташована в с. Немовичі по вул. Яблунева для будівництва та обслуговування будівель торгівлі шляхом зміни цільового призначення земельної ділянки,що перебуває у приватній власності для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

83. Розгляд заяви гр. Свирид Романа Васильовича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0.12 га. (кадастровий номер  5625485400:01:001:0592) яка розташована в с. Немовичі по вул. Яблунева для будівництва та обслуговування будівель торгівлі шляхом зміни цільового призначення земельної ділянки,що перебуває у приватній власності для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

84. Розгляд клопотання ПрАТ «Рівнеобленерго»  про поновлення договорів оренди землі у:  с. Тинне площею 0.1571 га.

                            с. Зносичі площею 0.1026 га.

                            с. Немовичі площею 0.1426 га.

85. Розгляд клопотання сільського голови про надання дозволу Немовицькій сільській на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0.0269 га. (кадастровий номер 5625485400:01:002:0513)  для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги ( 03.03) шляхом зміни цільового призначення земельної ділянки,що перебуває у комунальній власності для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Немовичі по вул. Центральна.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

86. Розгляд клопотання сільського голови про надання дозволу на розподіл земельної ділянки  площею 14.5176 га. (кадастровий номер 5625485400:11:003:0203) сільськогосподарського призначення ,яка знаходиться  в с. Катеринівка по вул. Садова,  без зміни цільового призначення.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

87. Розгляд клопотання сільського голови про надання дозволу на розподіл земельної ділянки  площею 19.9858 га. (кадастровий номер 5625485400:06:001:0248) сільськогосподарського призначення, яка знаходиться  на території Немовицької сільської ради, без зміни цільового призначення.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

88. Розгляд клопотання сільського голови про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства

в с .Катеринівка урочище «біля газової станції».

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

89. Розгляд клопотання сільського голови про надання дозволу Немовицькій сільській на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0.0576 га. в комунальну власність  в с. Немовичі по вул.1го Травня.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

90. Розгляд клопотання сільського голови про прийняття в комунальну власність земельних ділянок  для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти, а саме:

- Немовицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів земельна ділянка площею 2.9457 га. (кадастровий номер 5625485400:01:001:0410), яка розташована за адресою вул. Центральна 2 в с. Немовичі.

- Катеринівської загальноосвітньої школи І ступеня земельна ділянка площею 0.2764  га.(кадастровий номер 5625485400:12:001:0018), яка розташована за адресою вул. Ткача 28 в с. Катеринівка.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

91. Розгляд клопотання сільського голови про відміну рішення сесії Немовицької сільської ради № 407 від 20 лютого  2008 року « Про погодження продажу земельних ділянок на земельних торгах (аукціонах).

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

92. Розгляд клопотання сільського голови  про надання дозволу Немовицькій сільській на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 0.1500 га. в комунальну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд в с. Немовичі по вул. Нова.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

93. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) у с. Тинне по вул.Українська орієнтовною площею 0.0527 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

94. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) у с. Тинне по вул. Українська орієнтовною площею 0.020 га.

Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь