A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Підписання меморандуму про співробітницво Служби у справах дітей Немовицької сільської ради та філією Державної установи «Центр пробації».

Дата: 28.05.2021 10:53
Кількість переглядів: 1391

В Сарненському районному відділі відбулася зустріч та підписання меморандуму про співробітницво Служби у справах дітей Немовицької сільської ради та філією Державної установи «Центр пробації».

Метою Меморандуму є: об’єднання зусиль Сторін, спрямованих на забезпечення соціального супроводу і контролю за поведінкою дітей, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, звільнених від відбування покарання з випробуванням, та перебувають на обліку Сарненського відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Рівненській області.

В ході зустрічі було визначено подальший план спільних дій у напрямку роботи з суб’єктами пробації. Було обговорено алгоритм подальшої ефективної співпраці у сфері організації здійснення соціально-виховної, профілактичної роботи, реалізації спільних профілактичних та інформаційних заходів із неповнолітніми, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі з метою сприяння виправленню, ресоціалізації засуджених, профілактики злочинності, попередженню вчинення нових злочинів та правопорушень та забезпечення безпеки суспільства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь