A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Немовицька громада приєдналася до акції "За чисте довкілля"

Дата: 26.04.2021 12:43
Кількість переглядів: 729

Протягом квітня-травня 2021 року триває щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Метою акції є постійне утримання прилеглої території у належному стані, її санітарне очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов сприятливих для життєдіяльності населення.

Упродовж квітня особливо активізувалася робота мешканців з облагородження територій навколо власних помешкань, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища, адже всі ми хочемо жити в місці, де ошатні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті пам’ятники, квітучі сади, впорядковані зелені зони. І 23 квітня відбулося масове прибирання території Немовицької громади – працівники апарату сільської ради, будинків культури, бібліотек, закладів освіти, учні та молодь активно долучилися до акції і здійснили прибирання придорожніх смуг, зупинок громадського транспорту, спортивних майданчиків, об'єктів масового перебування та відпочинку населення, лісових масивів, та ліквідували місця стихійних засмічень.

Тож, напередодні Великодніх та травневих свят, закликаємо всіх громадян гідно поводити себе на лісових галявинах та берегах річок, не залишаючи після себе сміття та бруду. Якщо так робитиме кожен, то це і буде вагомий внесок у справу збереження природи, навколишнього природного середовища та чистоти нашого довкілля.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь