Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 13.03.2021 17:58
Кількість переглядів: 1478

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

23 березня 2021 о 12 год 00 хв. у приміщенні Будинку культури с.Немовичі (вул.Центральна,8) відбудеться засідання шостої сесії Немовицької сільської ради.

Засідання постійних комісій відбудеться перед засіданням сесії 23 березня 2021 року о 10 год 00 хв. у приміщенні Немовицької сільської ради.

Орієнтовний порядок денний

 

1.Про депутатські запити

Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

2.Про затвердження порядку денного шостої сесії Немовицької сільської ради

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

3. Про внесення змін до бюджету Немовицької сільської ради на 2021 рік

Інформує: Яковець О.І.- начальник фінансового  відділу

4.Про виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області за 2020 рік

Інформує: Радько С.П.-начальник відділу

5.Про внесення змін до рішення двадцять п’ятої сесії VII скликання сільської ради від 16.06.2019  №1075

Інформує: Радько С.П.-начальник відділу

6.Про затвердження стратегічного плану дій  з реформування системи інституційного догляду і виховання дітей на території  Немовицької сільської  ради  на 2021-2026 роки

Інформує: Панасюк С.Ф.-начальник служби у справах дітей

7. Про передачу проектно-кошторисної документації на Реконструкцію фельдшерсько-акушерського пункту під амбулаторію в с. Зносичі, вул. Центральна, 99, Сарненського районуРівненської області.

Інформує:Мичка С.В.-заступник сільського голови

8. Про погодження тарифів на водопостачання та водовідведення населенню с.Катеринівка, що надаються державною установою «Катеринівська виправна колонія (№46)»

Інформує:Мичка С.В.-заступник сільського голови

9. Про надання згоди на співфінансування проєкту в рамках обласного конкурсу проєктів з енергоефективності.

Інформує: Крат О.В.-головний спеціаліст сільської ради

10. Про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Немовицької сільської ради та затвердження Положення про відділ «ЦНАП».

Інформує: Крат О.В.-головний спеціаліст сільської ради

11. Про затвердження програми з локалізації та проведення боротьби з американським білим метеликом на території  Немовицької сільської  ради Рівненської  області на2021-2025 роки

Інформує: Кичан О.І.- головний спеціаліст сільської ради

12. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області

Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

13. Про затвердження Регламенту Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області

Інформує: Колядко М.І.-секретар сільської ради.

14. Про скасування рішення виконавчого комітету Немовицької сільської ради від 17.05.2018 року№ 50 «Про розгляд заяви гр.. Бильчик О.А., щодо присвоєння поштової адреси об’єктунерухомого майна»

Інформує: Прозапас О.І. – юрист сільської ради

15. Про визнання права комунальної власності на земельну ділянку кадастровий номер 5625485400:01:002:0047

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

16. Розгляд заяви гр. Семенович Галини Василівни, жительки с. Немовичі про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Немовицької селищної ради в с. Немовичі по вул. Вишнева, орієнтовною площею 0,12 га.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

17. Розгляд заяви гр. Кишенк Андрія Федоровича, жителя м. Сарни, члена садово-огороднього товариства «Гідротехнік» Сарненської  ПМК-81,  про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва на території Немовицької сільської ради в ур. «Стояла», орієнтовною площею 0,10 га.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

18. Розгляд заяви гр. Панасюк Людмили Володимирівни, жительки с.Зносичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. Центральна, 47   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

19. Розгляд заяви гр. Данильченко Федора Івановича, жителя с. Немовичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Терешкової, 43   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

20. Розгляд заяви гр. Рубанця Андрія Олександровича, жителя с. Немовичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2069 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Вербова, 5   для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

21. Розгляд заяви гр. Ковпак Людмили Вікторівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі вул. Шевченка.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

22. Розгляд заяви гр. Мартинюка Романа Миколайовича, жителя с. Катеринівка, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Катеринівка вул. Садова.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

23. Розгляд заяви гр. Данильченко Лариси Іванівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1223 га, яка розташована в с. Немовичі вул. Захистників України.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

24. Розгляд заяви гр. Коваленко Яни Валеріївни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1440 га, яка розташована в с. Немовичі вул. Фруктова.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

25. Розгляд заяви гр. Васильчика Віктора Васильовича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1440 га, яка розташована в с. Немовичі вул. Бурштинова.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

26. Розгляд заяви гр. Єленець С.В., жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі вул. Бурштинова Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

27. Розгляд заяви гр. Строка Сергія Володимировича  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  загальною площею 0,1990 га. яка розташована в с. Тинне вул. Соснова.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

28. Розгляд заяви гр. Строк Максима Володимирович  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  загальною площею 0,1339 га. яка розташована в с. Тинне вул. Соснова.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

29. Розгляд заяви гр.Омельковець Марії Адамівни жительки с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  загальною площею 0,25 га. яка розташована в с. Тинне вул. Лесі Українки, 14.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

30. Розгляд заяви гр. Янковського Анатолія Івановича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

31. Розгляд заяви гр. Мигаль Марії Володимирівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

32. Розгляд заяви гр. Одарчук Мирослави Миколаївни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

33. Розгляд заяви гр. Прозапаса Володимира Володимировича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

34. Розгляд заяви гр. Прозапас Ірини Олександрівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

35. Розгляд заяви гр. Гаврилюк Наталії Миколаївни, жительки с. Катеринівка, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2000 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради.

 Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

36. Розгляд заяви гр. Приходько Ольги Степанівни, жительки с. Бережниця, про затвердження проекту землеустрою, щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства під земельну ділянку для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

37. Розгляд заяви гр. Никончука Івана Володимировича, жителя с. Зносичі, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га в с. Зносичі вул. Дружби, 23  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

38. Розгляд заяви гр. Садовської Любові Володимирівни, жительки с. Зносичі, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га в с. Зносичі, вул. Зелена, 16 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

39. Розгляд заяви гр. Пецькової Галини Никонівни, жительки с. Катеринівка, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га в с. Катеринівка, вул. Лісна, 9  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

40. Розгляд заяви гр. Семенович Галини Василівни, жительки с. Немовичі, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га в с. Немовичі, вул. Вишнева, 10  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

41. Розгляд заяви  гр. Никончука Олександра Івановича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель житлової та громадської забудови в с. Зносичі, вул. Дружби.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

42. Розгляд заяви заяву гр. Никончука Вадима Івановича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель житлової та громадської забудови в с. Зносичі, вул. Дружби.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

43. Розгляд заяви гр. Власюка Володимира Володимировича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в с. Зносичі, вул. Медова.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

44. Розгляд заяви гр. Ветрова Олександра Степановича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в с. Зносичі, вул. Миру.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

45. Розгляд заяви гр. Власюка Миколи Олександровича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в с. Зносичі, вул. І.Франка.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

46. Розгляд заяви гр. Боротюк Римми Олександрівни, жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в с. Зносичі, вул. Миру.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

47. Розгляд заяви гр. Пархомчук Світлани Олександрівни, жительки с. Тинне, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель житлової та громадської забудови в с. Зносичі, вул. Центральна.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

48. Розгляд заяви гр. Котисько Віталія Івановича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в с. Зносичі, вул. Поліська.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

49. Розгляд заяви гр. Котисько Владислава Івановича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2500 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в с. Зносичі, вул. Поліська.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

50. Розгляд заяви гр. Вакулко Богдана Сергійовича, жителя с. Катеринівка, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0,1920 га в с. Катеринівка, вул. Ткача  для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

51. Розгляд заяви гр. Пецькової Галини Никонівни, жительки с. Катеринівка, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0,1643 га в с. Катеринівка, вул. Лісна для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

52. Розгляд заяви гр. Лавренчук Віри Макарівни, жительки с. Немовичі, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0,0215 га в с. Немовичі, вул. Терешкової, для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

53. Розгляд заяви гр. Панасюк Людмили Володимирівни, жительки с. Зносичі, про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  площею 0,3046 га в с. Зносичі, вул. Центральна,  для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

54. Розгляд заяви гр. Пискалова Андрія Миколайовича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8972 га в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована в с. Немовичі по вул. Будівельна, за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

55. Розгляд заяви гр. Мички Олександра Васильовича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3251 га в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка розташована в с. Немовичі по вул. Хміль, 57, за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

56. Розгляд заяви гр. Кіркова Павла Олександровича, жителя с. Немовичі, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

57. Розгляд заяви гр. Матюка Олександра Володимировича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,3903 га, яка розташована в с. Тинне,

Вул. Зарічна.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

58. Розгляд заяви гр. Колядка Андрія Олександровича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2788 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Зарічна.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

59. Розгляд заяви гр. Данильченка Василя Івановича про внесення доповнень до рішення сесії сільської ради №241 від 18.02.2021 року «Про розгляд заяви гр. Данильченко В.І. про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

60. Розгляд заяви гр. Мичак Марії Сергіївни, жительки с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне вул. Зелена, 35 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

61. Розгляд заяви гр. Омельковця Володимира Петровича, жительки с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне вул. Поліська, 20 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

62. Розгляд заяви гр. Бакунець Олександри Андріївни, жительки с. Тинне про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2011 га, яка розташована в с. Тинне вул. Лесі Українки , 19 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

63. Розгляд заяви гр. Мичака Івана Володимировича жителя с. Тинне про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне вул. Зелена.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

65. Розгляд заяви гр. Омельковця Петра Миколайовича жителя с. Тинне про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,25 га, яка розташована в с. Тинне вул. Ю. Гречана.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

66. Розгляд заяви гр. Титечко Людмили Олександрівни жительки с. Тинне про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,0976 га, яка розташована в с. Тинне вул. Вереснева.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

67. Розгляд заяви гр. Панасюк Оксани Миколаївни, жительки с. Зносичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

68. Розгляд заяви гр. Остапчук Ольги Олександрівни, жительки с. Зносичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

69. Розгляд заяви гр. Панасюк Ольги Олексіївни, жительки с. Зносичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

70. Розгляд заяви гр. Власюка Романа Петровича, жителя с. Зносичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

71. Розгляд заяви гр. Захарчука Миколи Васильовича, жителя с. Зносичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

72. Розгляд заяви гр. Власюк Мирослави Василівни, жительки с. Зносичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

73. Розгляд заяви гр. Павленко Катерини Іванівни, жительки с. Немовичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

74. Розгляд заяви гр. Кіркової Ольги Леонідівни, жительки с. Немовичі, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

75. Розгляд клопотання сільського голови про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель сільського населеного пункту Катеринівка Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

76. Розгляд клопотання сільського голови про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення, яка знаходиться у комунальній власності Немовицької сільської ради   Сарненського району Рівненської області,  загальною площею 3,5431 га, кадастровий номер ділянки 5625485400:08:001:0831 на дві новосформовані земельні ділянки: площею 3,0000 га та площею 0,5431 га.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

77. Розгляд клопотання сільського голови про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) для розміщення та обслуговування будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в с. Тинне по вул. Ювілейній на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

78. Розгляд клопотання сільського голови про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в с. Немовичі по вул. Хміль на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

79. Розгляд клопотання керівника ТЦ Рівне ПрАТ «ВФ Україна» Литвинчука В.П про надання дозволу ПрАТ «ВФ Україна» на розроблення детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 0,02 га, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій (13.01) (для будівництва та обслуговування базової станції стільникового зв’язку) що розташована в межах населеного пункту села Зносичі Сарненського району Рівненської області, відповідно до державних будівельних норм, стандартів і правил.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

80. Розгляд заяви  гр. Ковальчука Олександра Олександровича, жителя с. Тинне, який просить скасувати рішення №215 від 05.07.2011 року про надання дозволу на складання проекту, щодо відведення у власність земельної ділянки громадянину Ковальчуку Олександру Олександровичу в с. Тинне, вул. Вереснева, площею 0,2024 га.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

81. Розгляд заяви гр. Ковальчука Віталія Борисовича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  загальною площею 0,18 га. яка розташована в с. Тинне вул. Хмільна.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь