A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся І тур ХVІІІ обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості

Дата: 26.02.2021 16:04
Кількість переглядів: 776

Фото без опису

З метою пропаганди кращих здобутків, інноваційних напрацювань педагогічних працівників та поширення їх творчих досягнень, пошуку ефективних шляхів удосконалення освітнього й управлінського процесів вироблення стратегій і шляхів розвитку освіти 19 лютого 2021 року на базі Зносицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся І тур ХVІІІ обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості у таких номінаціях: «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Спеціальна освіта», «Фізика». «Географія», «Економіка», «Математика», «Інформатика», «Інформаційні технології в освітньому процесі» та «Мистецтво».

Педагогічні працівники відповідально підійшли до підготовки матеріалів на ярмарок. З трьох шкіл Немовицької сільської ради – Зносицької І-ІІІ ст., Тинненської І-ІІІ ст., Немовицької І-ІІІ ст. на участь у конкурсі було представлено 46 робіт. 16 кращих з них відібрано для участі у ІІ турі, який проходитиме впродовж березня 2021 року на базі Рівненського обласного інституту післядипломної освіти.

Всі напрацювання, які вчителі презентували на ярмарку, покликані пропагувати інноваційні ідеї та технології в освіті. Адже ярмарок покликаний стимулювати педагогів до творчого самовдосконалення, підвищити їхню фахову майстерність, прискорити процес впровадження передового педагогічного досвіду вчителів у практику роботи закладів освіти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь