A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

До уваги отримувачів пільг та житлових субсидій на придбання твердого палива та скрапленого газу!

Дата: 15.02.2021 15:45
Кількість переглядів: 383

Немовицька сільська рада повідомляє, що граничні показники вартості твердого палива та скрапленого газу для надання у 2021 році пільг  та житлових субсидій населенню дорівнюють:

твердого палива – 2947,26 грн за 1 тонну;

скрапленого газу – 294,73 грн за 1 балон.

Пільги  та житлова субсидія на придбання твердого палива, скрапленого газу надаються виходячи із розрахунку вартості однієї тонни твердого палива та одного балону скрапленого газу на домогосподарство в рік. Надання пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу проводиться відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 373.

 Для призначення пільги та житлової субсидії на придбання твердого палива і скрапленого газу пільговики просимо звернутись в Немовицьку сільську раду у відділ соціального захисту  з відповідною заявою, до якої додається довідка про склад сім'ї, декларація про доходи. При собі мати паспорт, ідентифікаційний код,  пільгове посвідчення та реквізити рахунку відкритого в банківській установі(за бажанням отримувати виплату  через банківську установу). Пільга і житлова субсидія на придбання твердого палива надається у разі ненадання в житловому приміщенні комунальної послуги з постачання теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) та невикористання природного газу або електричної енергії для індивідуального опалення. На підставі наданих документів Управління  соціального захисту населення здійснює призначення пільг та житлової субсидії готівкою.

При надходженні коштів з державного бюджету проводиться виплата призначених пільг та житлової субсидії на тверде паливо та скраплений газ через відділення уповноважених банківських установ або виплатні об’єкти АТ «Укрпошта», за бажанням пільговика. 

Громадяни мають  право на один вид державної допомоги: пільга або субсидія (за вибором).

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь