A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Вітаємо лауреата ІІ туру конкурсу!

Дата: 11.02.2021 17:02
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

10 лютого 2021 року на базі Рівненського обласного інституту післядипломної освіти розпочався відбірковий етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021», в якому взяв участь вчитель математики Тинненської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ковалець Іван Васильович, який напередодні здобув перемогу у І регіональному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» в номінації «Математика».

Конкурс проходив дистанційно, на відміну від попередніх років, що значно ускладнювало участь та можливість показати свій професіоналізм. Всі випробування відбувалися також дистанційно («Контрольна робота», «Майстер-клас», «Методичний практикум», «Дистанційний урок»), а учнями були члени журі по той бік екрану.

У відбірковий етап ІІ туру конкурсу  було відібрано 4 вчителі із 8 вчителів математики області. В результаті педагог нашої громади  став Лауреатом ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» (зайняв ІІ місце), отримавши на 0,5 бала менше від переможця.

В черговий раз вчителі нашої громади доводять, що вони професіонали своєї справи не тільки на рівні школи, громади, району, але і всієї області!

Вітаємо Івана Васильовича та пишаємось досягнутим ним результатом! Сподіваємось, що він стане прикладом для вчителів всіх закладів освіти громади і в наступному році ми матимемо вже більше учасників конкурсу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь