A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 08.02.2021 16:26
Кількість переглядів: 1083

П О В І Д О М Л Е Н Н Я

18 лютого 2021 о 12 год 00 хв. у приміщенні Будинку культури с.Немовичі (вул.Центральна,8) відбудеться засідання п'ятої сесії Немовицької сільської ради.

Засідання постійних комісій відбудеться перед засіданням сесії 18 лютого 2021 року о 10 год 00 хв. у приміщенні Немовицької сільської ради.

Орієнтовний порядок денний

1. Про депутатські запити

Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

2. Про затвердження порядку денного п’ятої сесії Немовицької сільської ради

                                  Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

3. Про внесення змін до бюджету Немовицької сільської ради на 2021 рік

Інформує: Яковець О.І.- начальник фінансового  відділу

4. Про хід виконання Програми соціального захисту населення Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області за 2020 рік

Інформує: Потапович С.П.- начальник відділу соціального захисту

5. Про виділення коштів на проведення проміжних виборів депутата Немовицької сільської ради в багатомандатному виборчому  окрузі №4

Інформує: Колядко М.І.-секретар сільської ради

6. Про проведення роботи щодо подання та оприлюднення декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

Інформує: Колядко М.І.-секретар сільської ради

7. Про надання дозволу на реконструкцію  вуличного освітлення на території Немовицької сільської ради у с.Тинне, вул.Вишнева.

Інформує: Колядко М.І.-секретар сільської ради

8. Про надання дозволу на реконструкцію вуличного освітлення на території 

Немовицької сільської ради у с.Гута-Перейма, вул.Лісна.

                               Інформує: Колядко М.І.-секретар сільської ради

9. Розгляд заяви гр. Свирида Романа Васильовича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,06  га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі шляхом зміни цільового призначення земельної ділянки, що перебуває у приватній власності для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), яка розташована в с. Немовичі по вул. Яблунева.

                                  Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

10. Розгляд заяви гр. Хоменко Марини Юріївни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

                                  Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

11. Розгляд заяви гр. Данильченко Василя Івановича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

12. Розгляд заяви гр. Баранова Сергія Анатолійовича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

                                  Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

13. Розгляд заяви гр. Кіркової Оксани Іванівни, жительки с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

                                  Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

14. Розгляд заяви гр. Драголюка Олексія Миколайовича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

                                  Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

15. Розгляд заяви гр. Колядка Михайла Юрійовича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

16. Розгляд заяви гр. Ковальчука Ярослава Володимировича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

17. Розгляд заяви гр. Лаптєвої Світлани Євгеніївни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

18. Розгляд заяви гр. Стрілець Оксани Юріївни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

19. Розгляд заяви гр. Ковальчука Павла Володимировича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

           Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

20. Розгляд заяви гр. Пацьоли Людмили Євгеніївни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

                 Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

21. Розгляд заяви гр. Титечко Сергія Петровича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

                  Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

22. Розгляд заяви гр. Рудніка Віктора Андрійовича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

             Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

23. Розгляд заяви гр. Булави Людмили Василівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,15 га, яка розташована в с. Немовичі по вул. Нова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

             Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

24. Розгляд заяви гр. Ткача Володимира Станіславовича, жителя с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

25. Розгляд заяви гр. Денисевича Максима Євгенійовича, жителя с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

     Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

26. Розгляд заяви гр. Боротюк Галини Іванівни, жительки с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

              Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

27. Розгляд заяви гр. Ніколайчук Оксани Павлівни, жительки с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

28. Розгляд заяви гр. Боротюка Василя Михайловича, жителя с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

29. Розгляд заяви гр. Мельника Андрія Петровича, жителя с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

30. Розгляд заяви гр. Свиридюк Оксани Вікторівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,15 га, яка розташована в с. Немовичі по вул. Терешкової для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

              Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

31. Розгляд заяви гр. Гаврилюк Валентини Аркадіївни, жительки с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

32. Розгляд заяви гр. Оліфер Ніни Миколаївни, жительки с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

        Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

33. Розгляд заяви гр. Баєчко Петра Никоновича, жителя с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

34. Розгляд заяви гр. Кир’ях Ольги Володимирівни, жительки с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

35. Розгляд заяви гр. Олещук Лариси Лаврентіївни, жительки с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

36. Розгляд заяви гр. Ясинської Вікторії Миколаївни, жительки с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

37. Розгляд заяви гр. Нікітчук Ольги Леонтіївни, жительки с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

38. Розгляд заяви гр. Корінець Ніни Василівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодовідведення земельної ділянки у власність площею 0,15 га, яка розташована в с. Немовичі по вул. Бурштинова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

39. Розгляд заяви гр. Корінець Світлани Борисівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодовідведення земельної ділянки у власність площею 0,15 га, яка розташована в с. Немовичі по вул. Бурштинова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

40. Розгляд заяви гр. Ярема Аліни Борисівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодовідведення земельної ділянки у власність площею 0,15 га, яка розташована в с. Немовичі по вул. Бурштинова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

41. Розгляд заяви гр. Баєчко Світлани Василівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,20 га, яка розташована на території Немовицької сільської ради для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

42. Розгляд заяви гр. Вакулко Богдана Сергійовича, жителя с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

43. Розгляд заяви гр. Вакулко Павла Леонідовича, жителя с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

44. Розгляд заяви гр. Вакулко Богдана Леонідовича, жителя с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

45. Розгляд заяви гр. Декальчука Валерія Романовича, жителя с. Катеринівка про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,25 га, яка розташована в с. Катеринівка по вул. Садова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

46. Розгляд заяви гр. Ковпак Марії Юхимівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,15 га, яка розташована в с. Немовичі по вул. Грушевського для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

47. Розгляд заяви гр. Власюка Анатолія Миколайовича, жителя с. Зносичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,2400 га, яка розташована в с. Зносичі по вул. Дружби для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

  Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

48. Розгляд заяви гр. Ющика Володимира Васильовича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність площею 0,1025 га, яка розташована в селі Немовичі по вул. Героїчна для індивідуального садівництва за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

49. Розгляд заяви гр. Кузьмича Петра Юрійовича жителя с. Тинне про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1585 га, яка розташована в с. Тинне вул. Грибова.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

50. Розгляд заяви гр. Тищук Ольги Василівни жительки с. Зносичі про затвердження технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1351 га, яка розташована в с. Зносичі вул. Жовтнева, 1.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

51. Розгляд заяви гр. Ковальця Сергія Юрійовича, жителя с. Тинне, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1025 га у власність для індивідуального садівництва в с. Тинне, хутір Бердуха.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

52. Розгляд заяви гр. Євтушиної Лідії Сергіївни, жительки с. Тинне, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,12 га у власність для індивідуального садівництва в с. Тинне, хутір Бердуха.

    Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

53. Розгляд заяви гр. Ковальця Сергія Юрійовича жителя с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,2565 га, яка розташована в с. Тинне, хутір Бердуха.

        Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

54. Розгляд заяви гр. Євтушиної Лідії Сергіївни жительки с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,1665 га, яка розташована в с. Тинне, хутір Бердуха.

         Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

55. Розгляд заяви гр. Шмалюха Сергія Олександровича жителя с. Тинне, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2449 га, в селі Тинне вул. Ставчанська,6.

 Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

56. Розгляд заяви гр. Шмалюха Віктора Олександровича жителя с. Тинне, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1495 га, в селі Тинне вул. Польова, 30.

 Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

57. Розгляд заяви гр. Онісковця Анатолія Івановича  жителя с. Тинне про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 1,38 га.

Рілля   масив № 1          ділянка № 42          площа 0,47 га

Рілля   масив № 35        ділянка № 42            площа 0,47 га

Кормові угіддя        масив №27        ділянка №27        площа 0,34 га

Кормові угіддя        масив №12        ділянка № 14       площа 0,10 га

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

58. Розгляд заяви гр. Онісковець Світлани Іванівни  жительки с. Тинне про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 1,28 га.

Рілля   масив № 4          ділянка № 5          площа 0,47 га

Рілля   масив № 5        ділянка № 6            площа 0,25 га

Кормові угіддя        масив №15        ділянка №9          площа 0,41 га

Кормові угіддя        масив №28        ділянка № 12       площа 0,09 га

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

59. Розгляд заяви гр. Никончука Михайла Володимировича жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, в селі Зносичі вул. Молодіжна,1а.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

60. Розгляд заяви гр. Лопанчук Любові Григорівни жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, в селі Зносичі вул. Дружби, 3.

   Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

61. Розгляд заяви гр. Никончук Тамари Захарівни, жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Медова, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

               Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

62. Розгляд заяви гр. Власюка Романа Петровича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Поліська, 69 загальною площею 0,25 га  за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

63. Розгляд заяви гр. Власюка Анатолія Петровича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Поліська,  загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

64. Розгляд заяви гр. Рачок Валентини Іванівни, жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Медова, 54, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                    Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

65. Розгляд заяви гр. Кичана Владислава Володимировича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Медова, 56, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                   Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

66. Розгляд заяви гр. Пархомчук Олени Федорівни, жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Юності, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                     Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

67. Розгляд заяви гр. Мельник Валентини Андріївни, жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Юності, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                 Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

68. Розгляд заяви гр. Лопанчука Андрія Євгенійовича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. І.Франка, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                  Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

69. Розгляд заяви гр. Власюка Дмитра Івановича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Поліська, 67, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                         Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

70. Розгляд заяви гр. Вакулко Наталії Миколаївни, жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Медова, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                   Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

71. Розгляд заяви гр. Ветрової Галини Іванівни, жительки с. Зносичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Миру, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                      Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

72. Розгляд заяви гр. Огородньої Марії Іванівни, жительки м. Рівне, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Миру, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                       Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

73. Розгляд заяви гр. Огороднього Олександра Віталійовича, жителя м. Рівне, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Миру, загальною площею 0,25 га  за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                           Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

74. Розгляд заяви гр. Ветрова Артема Івановича, жителя с. Зносичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  в межах с. Зносичі по вул. Юності, загальною площею 0,25 га за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови на території Немовицької сільської ради.

                              Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

75. Розгляд заяви гр. Данильченко Василя Івановича,  жителя с. Немовичі, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства, що розташовані на території Немовицької сільської ради (за межами населених пунктів) з кадастровими номерами:

1. 5625485400:08:003:0045 пл. 1,9070 га,

2. 5625485400:09:002:0220 пл. 0,5346 га,

3. 5625485400609:003:0205 пл. 0,6154 га.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

76. Розгляд заяви гр. Юсковець Олени Сергіївни, жительки с.  Немовичі про вихід її з членів особистого селянського господарства.

                        Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

77. Розгляд заяви гр. Крат Оксани Леонідівни, жительки с.  Немовичі про вихід її з членів особистого селянського господарства.

                      Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

78. Розгляд клопотання  сільського голови Трохимця О.П. про затвердження переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, набуття права оренди яких, підлягає продажу на земельних торгах (аукціонах) в 2021-2022 роках на території Немовицької сільської ради площею 0,0527 га,  яка розташована  в с. Тинне по вулиці Українська.

                        Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

79. Розгляд клопотання  голови ФГ «МП-АГРО» Пацьоли В.М.  про включення до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення, набуття права оренди яких, підлягає продажу на земельних торгах (аукціонах) в 2021-2022 роках на території Немовицької сільської ради загальною площею 17,1026 га (4 ділянки),  які розташовані на території Немовицької сільської ради.

                      Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

80. Розгляд клопотання сільського голови Трохимця О.П. про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Немовицькій сільській раді для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги в с. Тинне вул. Зелена на території Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

81. Розгляд заяви  голови ФГ «МП-АГРО» Пацьоли В.М.  про надання в оренду земельних ділянок, що належать до не переоформлених (не успадкованих) земельних часток (паїв), у зв’язку з відсутністю звернень спадкоємців за переоформленням, орієнтовною площею 141 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва в межах Немовицької сільської ради.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних  організацій Релігійній громаді Української Православної церкви - Київський Патріархат Святителя Миколая.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

83. Про затвердження комісії, яка буде визначати потребу надання земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в селі Зносичі згідно генерального плану забудови та схеми розподілу

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

84. Про передбачення змін до Генерального плану та плану зонування території села Немовичі.

Інформує: Трохимець О.П.-сільський голова

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь