A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся благодійний ярмарок

Дата: 02.02.2021 15:22
Кількість переглядів: 927

Фото без опису

З метою збору коштів для лікування хворого хлопчика Сергійка Пецькова з села Катеринівка 02 лютого біля Немовицького будинку культури відбувся благодійний ярмарок. Спільними зусиллями Немовицької сільської ради, працівників Немовицького будинку культури, публічно-шкільної бібліотеки, громадської організації «Любов у тебе в серці» (Марина Савчина, Тетяна Михнова, Анна Свиридова, Мирослава Яковець, Лариса Цицюра), молодіжної організації «Смарт» (Оксана Васильчик) вдалося організувати ярмарок солодощів, прикрас, іграшок, пісень, що обєднало небайдужих людей. В ході ярмарку зібрали 15 000 гривень. Також, аналогічний ярмарок нещодавно відбувся в селі Катеринівка де зібрали 5 600 гривень.

Тож, від імені родини Пецькових висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до організації ярмарків та тим, хто пожертвував хоча б одну гривню. Навіть якщо у вас невеликий статок, завжди пам’ятайте, що пожертва – це добро, це вияв справжньої і безоплатної любові до ближнього.

* Продовження благодійного ярмарку відбудеться 03 лютого в селі Зносичі. Ярмарок у Тинному переноситься у зв’язку із посиленням карантинних обмежень через високий рівень захворюваності серед жителів села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь