A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Вітаємо переможця І етапу!

Дата: 03.12.2020 11:50
Кількість переглядів: 600

Фото без описуУчасть в будь-якому конкурсі – це тривога, переживання і безсонні ночі. Приємно, що учасники Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021», перший тур якого відбувся 02 грудня 2020 року в дистанційному форматі, гідно пройшли конкурсні випробування і довели, що високі знання, професіоналізм, любов до дітей і самовдосконалення є складовими успіху учителя, покликання якого «сіяти розумне, добре, вічне...».

Дуже важливим для нашої громади є те, що серед 11 представників від Сарненського та Рокитнівського районів, вчитель математики Тинненської загальноосвітньої школи Ковалець Іван Васильович здобув перемогу, за яку він буде відзначений грошовою винагородою.

Тож, шкільна родина Немовицької громади вітає переможця та учасників, і бажає всім не зупинятися на досягнутому, розкривати і примножувати творчий потенціал учительства на ниві Добра, Патріотизму і Віри у мирне майбутнє країни. Зичимо натхнення, успішних справ, нехай кожен день приносить радість і задоволення, а щирість і талант знаходять відгук у серцях вихованців та колег!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь