A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Атестація бібліотечних працівників

Дата: 21.11.2020 11:14
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

В умовах модернізації бібліотечної галузі надзвичайно актуальним завданням для публічно-шкільних бібліотек є формування професійного середовища, в якому працівники були б орієнтовані на набуття фахових знань і досвіду бібліотечної роботи, мали б можливість оволодівати сучасними знаннями щодо нового інструментарію в сфері інформаційних послуг, тощо. Реалізація цього завдання, як і ефективне використання можливостей кожного фахівця, не можливе без систематичного комплексного оцінювання рівня кваліфікації, професіоналізму й продуктивності роботи, визначення відповідності фахівця тій посаді, яку він обіймає, чи на яку претендує. Цьому сприяє атестація бібліотекарів.

Метою проведення атестації бібліотекарів є активізація їх творчої професійної діяльності, стимулювання росту кваліфікації, професіоналізму, ефективності і результативності праці, створення умов для реалізації творчих амбіцій бібліотекарів та, врешті-решт, диференціація оплати праці відповідно до професійних якостей і досягнень у роботі.

Відповідно до наказу начальника відділу освіти, культури та з питань сімї, молоді та спорту Немовицької сільської ради №65 від 21.09.2020 р. «Про проведення атестації працівників публічно-шкільних бібліотек Немовицької сільської ради» 17 листопада 2020 року було проатестовано двоє працівників. За рішенням атестаційної комісії складено протоколи, за якими працівники відповідають займаним посадам і підвищено тарифний розряд на одну позицію.

Основним завданням атестації бібліотекарів була оцінка професійної кваліфікації і ділових якостей працівників на основі обєктивних, обґрунтованих критеріїв, виходячи з результатів їхньої роботи, цілеспрямоване неперервне підвищення професійного рівня бібліотекарів, встановлення відповідності між якістю і оплатою праці; забезпечення соціального захисту компетентної бібліотечної праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь