A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

10 жовтня – Всесвітній день психічного здоров’я

Дата: 13.10.2020 15:42
Кількість переглядів: 1025

    Психічне здоров’я – стан інтелектуально-емоційної сфери, основу якого складає відчуттядушевного комфорту, яка збагачує адекватну поведінкову реакцію. 

    Психологічними службами закладів освіти Немовицької ОТГ були проведенні заходи ВСЕСВІТНЬОМУ ДНЮ ПСИХІЧНОГО ЗДОРОВ`Я, головною метою яких є збереження і примноження психічного здоров'я всіх учасників освітнього процесу, шляхом формування здорового способу життя, підтримання душевного спокою і благополуччя, необхідності відмовитися від шкідливих звичок, навичок контролювати свої емоції і протистояти стресогенним навантаженням. Адже психологічне здоров'я — це важлива складова частина здоров'я людини, а особливо дитини і багато чинників впливають на психологічне становлення та розвиток школяра і формують його психічне здоров’я.

      В Тинненський ЗОШ І-ІІІ ступенів психологічна служба презентувала інформаційний стенд «Всесвітній день психічного здоров’я», для створення позитивного тонусу на початку робочого дня педагогічним працівникам було запропоновано стати учасниками психологічної лотереї «Позитивні бажання», підготовлено радіолінійку до заходу.

     В Немовицький ЗОШ І-ІІІ ступенів для психологічної  служби  темою цього дня стало гасло «Позитивне мислення – основа відмінного психічного здоров`я» всі бажаючи змогли ознайомитись з арт-терапевтичними методами такими як кольоротерапія, музикотерапія. Було створено кольорограма настроїв класів, де учні кольорами вималювали емоційну атмосферу свого класу.

      Треба пам’ятати, що ми не завжди здатні змінити оточуюче нас середовище та пристосувати його до себе, але ми повинні змінити наше ставлення до цього та використовувати ті доступні для нас методи та засоби, які б позитивно впливали на наше здоров'я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь