A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Спільне засідання сесії та виконавчого комітету Немовицької сільської ради

Дата: 02.10.2020 14:49
Кількість переглядів: 433

Фото без опису

П О В І Д О М Л Е Н Н Я:

        13 жовтня 2020 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні  Будинку культури с. Немовичі  (вул.Центральна, 8) відбудеться спільне засідання  сорок шостої сесії Немовицької  сільської ради та виконавчого комітету.

Засідання постійноих комісій відбудуться 08 жовтня  2020 року перед засіданням сесії 

Орієнтовний порядок денний сорок шостої сесії:

1. Про затвердження порядку денного сорок шостої сесії Немовицької сільської ради

         Інформує: Колядко М. І. - секретар сільської ради

2.Про внесення змін до сільського бюджету Немовицької сільської ради на 2020 рік

Інформує: Тищук Т. В. - начальник відділу

3. Про затвердження Прогнозу бюджету Немовицької сільської ради на 2021-2023 роки

Інформує: Тищук Т. В. - начальник відділу

4. Про затвердження Генерального плану населеного пункту села Зносичі

                             Інформує: Кичан О.І. – староста с.Зносичі   

5. Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату сільської ради

Інформує: Міщеня В.П. – начальник відділу

6. Розгляд заяви гр. Параниці Юлії Олександрівни жительки с. Немовичі яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1400 га, яка розташована в с. Немовичі вул.  Михнівка.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

7. Розгляд заяви гр. Колядка Віталія Миколайовича жителя с. Немовичі який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1460 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Шевченка.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

8. Розгляд заяви гр. Онисковець Зінаїди Іванівни жительки с. Немовичі яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул.  Зарічна.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

9. Розгляд заяви гр. Наконечної Тетяни Миколаївни жительки с. Немовичі яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1515 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Зарічна.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

10. Розгляд заяви гр. Параниці Романа Петровича жителя с. Немовичі який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1450 га, яка розташована в с. Немовичі, вул.  Михнівка.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

11. Розгляд заяви гр. Бебіної Юлії Петрівни жительки с. Немовичі яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1450 га, яка розташована в с. Немовичі, вул.  Героїчна.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

12. Розгляд заяви гр. Параниці Софії Андріївни жительки с. Немовичі яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул.  Бурштинова.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

13. Розгляд заяви гр. Жука Едуарда Вікторовича жителя с. Немовичі який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі вул.  Михнівка.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

14. Розгляд заяви гр. Матюк Надії Іванівни жительки с. Тинне яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1259 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Зарічна.

 Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

15. Розгляд заяви гр. Царук Марії Олександрівни жительки с. Тинне яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства загальною площею 0,1075 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Зарічна, 29.

 Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

16. Розгляд заяви гр. Параниці Андрія Павловича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради (урочище Лядина).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

17. Розгляд заяви гр. Параниці Юлії Олександрівни, жительки с. Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради (урочище Лядина).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

18. Розгляд заяви гр. Кірях Тетяни Павлівни, жительки с. Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради (урочище Лядина).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

19. Розгляд заяви гр. Кіряха Віктора Леонідовича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради (урочище Лядина).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

20. Розгляд заяви гр. Параниці Петра Володимировича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради (урочище Лядина).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

21. Розгляд заяви гр. Параниці Романа Петровича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2000 га у власність для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення комунальної власності Немовицької сільської ради (урочище Лядина).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

22. Розгляд заяви гр. Янковського Анатолія Івановича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для індивідуального садівництва загальною площею 0,0162 га, яка розташована в с. Немовичі вул. Передсілля.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

23. Розгляд заяви гр. Ковалець Галини Василівни, жительки с. Тинне, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2200 га в с. Тинне вул. Миру, 2.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

24. Розгляд заяви гр. Євтушиної Лідії Сергіївни, жительки с. Тинне, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га в с. Тинне хут. Бердуха.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

25. Розгляд заяви гр. Кухарець Віктора Васильовича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га в с.  Немовичі вул. Садова, 15.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

26. Розгляд заяви гр. Тарапан Галини Володимирівни, жительки с. Катеринівка, вул. Садова, 4 про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

27. Розгляд заяви гр. Стаднік Марини Володимирівни, жительки с. Немовичі, вул. Центральна, 30 про припинення членства в особистому селянському господарстві.

 Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

28. Розгляд заяви гр. Цицюри Галини Семенівни, жительки с. Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с.  Немовичі, вул. Шевченка, 33 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

29. Розгляд заяви гр. Кичан Людмили Володимирівни, жительки м. Рівне про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі, вул. О.Кичана, 3 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

30. Розгляд заяви гр. Крат Марти Михайлівни, жительки с. Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Хміль, 10 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

31. Розгляд заяви гр. Баранової Надії Лаврентіївни, жительки с. Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Терешкової, 17 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

32. Розгляд заяви гр. Цицюри Івана Івановича, жителя с. Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с.  Немовичі, вул. Шевченка, 33а, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

33. Розгляд заяви гр. Пацьоли Миколи Степановича, жителя с. Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Шевченка, 54, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

34. Розгляд заяви гр. Данильченко Олександра Валерійовича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,0762 га, яка розташована в с. Немовичі, вул.  Миру.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

35. Розгляд заяви гр. Гудімової Лариси Іванівни, жительки с. Тинне, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1291 га, яка розташована в с. Тинне, вул. Соснова.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

36. Розгляд заяви гр. Кишенко Світлани Василівни жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Вербова.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

37. Розгляд заяви гр. Цицюри Галини Семенівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва загальною площею 0,1002 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Шевченка.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

38. Розгляд заяви гр. Боровик Марії Василівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва загальною площею 0,0520 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Шевченка.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

39. Розгляд заяви гр. Кишенко Світлани Василівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва загальною площею 0,1200 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Вербова.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

40. Розгляд заяви гр. Крат Оксани Леонідівни, жительки с. Немовичі, про скасування рішення сесії Немовицької сільської ради №1779 від 16 вересня 2020 року .

 Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

41. Розгляд заяви гр. Корінця Івана Степановича, жителя с. Тинне, який просить припинити право користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Млинища» площею 0,4000 га.

 Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

42. Розгляд заяви гр. Онисковець Степана Йосиповича, жителя с. Тинне, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельна частка (пай), загальною площею 2,2629 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

43. Розгляд заяви гр. Зубчинського Владислава Васильовича жителя с. Немовичі про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с.  Немовичі, вул.  Поляна.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

44. Розгляд заяви гр. Савчиної Марини Русланівни жительки с. Немовичі про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул.  Грушевського.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

45. Розгляд заяви гр. Лисої Олени Василівни жительки с. Немовичі про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1400 га, яка розташована в с. Немовичі, вул.  Михнівка.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

46. Розгляд заяви гр. Мелещук Олени Петрівни жительки с. Немовичі про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1872 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Героїчна.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

47. Розгляд заяви гр. Кухарець Наталії Володимирівни жительки с. Немовичі про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Садова.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

48. Розгляд заяви гр. Ковпак Людмили Юріївни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Грушевського.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

49. Розгляд заяви гр. Малаш Вікторії Іванівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Грушевського.

 Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

50. Розгляд клопотання сільського голови Про надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с.Тинне, Немовицької сільської ради, Сарненського району, Рівненської області.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

51. Розгляд заяви гр. Мички Сергія Станіславовича, жителя м. Сарни який просить затвердити технічну документацію, щодо відведення земельної ділянки в оренду строком на 49 років для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Немовичі, по вул. Хміль, 5к площею 1,1419 га

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

52. Розгляд заяви гр. Криницької Галини Іванівни жительки м.Сарни про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 4,22 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь