A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

В школах громади пройшов Олімпійський тиждень

Дата: 14.09.2020 15:59
Кількість переглядів: 1443

Фото без опису

З 7 по 11 вересня в навчальних закладах Немовицької сільської ради проходили змагання, вікторини, радіопрограми, флешмоби, фізкультхвилинки, естафетитурніри, конкурси малюнків та уроки, приурочені Олімпійському тижню, який традиційно проводиться у вересні-місяці й спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та олімпійського руху.

Школи працювали за окремими планами, погодженими на онлайн-конференції методичного обєднання вчителів фізичної культури та Захисту України від 27.08.2020 р. 

Про відкриття «Олімпійського тижня» в школах сповістили випуском святкової радіопрограми. Учні брали участь в заходах під  девізом  «Спорт - здоровя, сила духу і краса». Протягом тижня учні 1-4 класів шкіл Немовицької ОТГ прийняли участь у конкурсі малюнків «Бути здоровим - це щастя», спортивних  змаганнях «Юні олімпійці»

Активісти Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст. 5-11 класів брали участь у фотоконкурсі «Спортивна зміна», інтелектуальній вікторині на сайті «На Урок». Для здобувачів освіти 5-6-х класів Зносицької ЗОШ І-ІІІстбув організований  турнір з футболу, за підсумками якого перемогла дружба. Відбулися «Веселі старти» між учнями 5-6 класів Тинненської ЗОШ І-ІІІ ст, в яких взяли участь 54 учасники. Спортсмени 10-11 класів Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст. змогли показати свою спритність та вправність у змаганнях з волейболу, де переможцями, як серед дівчат, так і серед юнаків стали учні 11-х класів. 52 учні Тинненської ЗОШ І-ІІІ ст. позмагалися в спритності у турнірі з футболу, такі ж змагання  проходили паралельно і в НемовицькійЗОШ І-ІІІ ст., в яких приймали участь здобувачі освіти 6-7, 9-10 класів. Вдало провести зарядку вдалося вчителям Немовицької ЗОШ І-ІІІ, згуртувавши  учнів  в колективний флешмоб.

Родзинкою «Олімпійського тижня» в Немовицькій ОТГ став захід «Спорт єднає всіх», в якому показали свою спритність, швидкість, винахідливість та креативність педагогічні працівники Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст.

11 вересня в школах Немовицької громади вчителі фізичної культури провели «Олімпійський урок», спрямований на формування в учнів стійкого інтересу до занять фізичними вправами, масового та олімпійського спорту. 

Загалом в «Олімпійському тижні» та «Олімпійському уроці» в нашій громаді  прийняли участь 892 школярі та 47 педагогічних працівників. Всі переможці й призери змагань були відзначені грамотами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь