A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Реалізація пробаційної програми з повнолітніми суб’єктами, звільненими від відбування покарання з випробуванням

Дата: 11.09.2020 11:55
Кількість переглядів: 371

В Сарненському районному відділі філії Державної установи «Центр пробації» в Рівненській області, психологом Юлією Овсійчук  розпочато реалізацію пробаційної програми з повнолітніми суб’єктами, звільненими від відбування покарання з випробуванням, на яких судом покладений обов’язок виконувати заходи передбачені пробаційною програмою.

За результатами оцінки ризиків вчинення повторного кримінального правопорушення в підоблікових було виявлено фактори ризику, що обумовлюють застосування пробаційної програми «Попередження вживання психоактивних речовин».

До проведення програми було залучено громадську організацію МГО «СМАРТ» з якою заключено меморандум про співпрацю. МГО «СМАРТ» допомогла придбати канцтовари для вправ. Проведено перші заняття програми - «Знайомство. Вступ до програми. Здоров’я та звички» та «Що таке залежність». Заняття проходили в груповій формі.

Учасники брали активну участь у практичних вправах та обговоренні. Охоче ділилися думками, та виявили мотивацію в подальшому проходженні програми.

 Під час  зустрічей використовуються тематичні вправи у форматі, що дозволяє досягти очікуваного результату. А саме – досягти позитивних змін у поведінці шляхом розвитку та підтримки навичок ефективного самоконтролю, усвідомлення необхідності стратегій зменшення шкоди від вживання психоактивних речовин та підвищення вмотивованості до відмови від вживання таких речовин.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь