Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

На Рівненщині стартував конкурс «Всеукраїнський громадський бюджет»

Дата: 11.09.2020 08:39
Кількість переглядів: 374

На Рівненщині стартував конкурс «Всеукраїнський громадський бюджет»Про це повідомив голова облдержадміністрації Віталій Коваль. 

Це інноваційна програма, яка є інструментом участі жителів Рівненської області, наукових установ та громадських організацій, що здійснюють діяльність в межах Рівненської області у розподілі частки державного фінансування шляхом подання проєктів та проведення відкритого громадського електронного голосування за обрані проєкти. 

Реалізація проектів-переможців фінансуватиметься за кошти державного фонду регіонального розвитку. На фінансування проєктів - переможців «Всеукраїнського громадського бюджету» у Рівненській області на 2020 рік передбачено 2 635,00 тис. грн.

 Ініціатор проєкту – громадянин України віком від 18 років, який зареєстрований на території Рівненської області, заявники проєкту, наукові установи та громадські організації, які здійснюють діяльність у межах Рівненської області.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь