A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Немовицька ОТГ - краща спортивна громада Рівненської області в 2020 році

Дата: 07.09.2020 09:50
Кількість переглядів: 1229

Фото без опису

6 вересня в смт. Млинів Рівненської області відбулися спортивні змагання «Краща  спортивна громада Рівненщини 2020 року», які щорічно організовуються спортивним товариством «Колос» в Рівненській області. Участь в змаганнях, які проводилися з дотриманнях карантинних вимог, взяли команди з дев`яти об’єднаних територіальних громад Рівненської області.

Спортсмени змагалися в шести видах спорту: підніманні гирі, настільному тенісі, шашках, шахах, волейболі або міні-футболі (на вибір).

Команда Немовицької ОТГ здобула І місце з настільного тенісу (Литвак Богдан, Колядко Галина), II – з волейболу (Крат Віталій, Крат Олександр, Крат Дмитро, Панчук Вадим, Слава Сергій, Вакулко Роман), гирьового спорту (Михаревич Іван, Михаревич Олексій) та шашок (Онищук Володимир, Литвак Роксолана), III – з шах (Колядко Микола, Крат Наталія). В результаті це дало змогу посісти перше загальнокомандне місце за підсумками ігор. Другу сходинку зайняла команда-господар Млинівська ОТГ, третьє – Великоомелянська ОТГ. Щиро вітаємо наших учасників змагань, бажаємо їм не зупинятися на досягнутому та здобути ще не одну перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь