Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Щодо зарахування дітей до 1 класу

Дата: 17.07.2020 14:52
Кількість переглядів: 423

Фото без описуФото без опису

До уваги батьків першокласників 2020-2021 навчального року

           Продовжується прийом заяв про зарахування дітей до перших класів на 2020-2021 навчальний рік.

       «Порядок зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти», затверджений наказом Міністерства освіти і науки України № 367 від 16.04.2018 року, визначає, що процес зарахування дітей до закладу освіти здійснюється, як правило, до початку навчального року та відповідно до території обслуговування.

       Задля запобігання поширенню епідемії COVID-19 заклади загальної середньої освіти Немовицької сільської ради встановили гнучкий графік приймання документів для зарахування дітей до першого класу.

 

Для зарахування дитини до 1 класу в начальний заклад необхідно подати:

- заяву про зарахування до закладу освіти;

- копію свідоцтва про народження дитини;

- копію завіреної довідки про щеплення;

- копію Чорнобильського посвідчення дитини;

- оригінал медичної довідки за формою первинної облікової документації №086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженої наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за № 794/18089 (можна донести пізніше, але до початку нового навчального року).

        У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал висновку інклюзивно-ресурсного центру про комплексну оцінку розвитку дитини.

       Більш детальну інформацію про зарахування дітей до першого класу можна отримати на веб-сайтах закладів загальної середньої освіти Немовицької сільської ради або зателефонувавши до закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь