A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 02.07.2020 14:48
Кількість переглядів: 409

                                                                 Фото без опису

        П О В І Д О М Л Е Н Н Я:

        9 липня 2020 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні  Будинку культури с. Немовичі  (вул.Центральна, 8) відбудеться  засідання сорокової сесії Немовицької  сільської ради.

        Засідання постійних комісій відбудуться 9 липня 2020 року перед засіданням сесії 

Орієнтовний порядок денний:

1.Про затвердження порядку денного сорокової сесії Немовицької сільської ради

                                            Інформує: Колядко М. І. – секретар сільської ради

2. Про виконання сільського бюджету Немовицької сільської ради за 1 півріччя 2020 року

                                          Інформує: Тищук Т. В. – начальник відділу

3. Про внесення змін до сільського бюджету Немовицької сільської ради на 2020 рік

                                         Інформує: Тищук Т. В. – начальник відділу

4.Про внесення змін до «Програми соціального захисту населення Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2020 рік».

                                                           Інформує: Тищук Т. В. – начальник відділу

5.Про встановлення місцевих податків і зборів на 2021 рік

                                         Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

                                                          Дубина Н.І. – начальник відділу

6. Про внесення змін до Положення про службу у справах дітей Немовицької сільської ради Сарненського району, Рівненської області.

                                        Інформує: Панасюк С.Ф. – начальник служби у справах дітей

7. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад

та схвалення проекту договору про співробітництво.

                                       Інформує: Мякішев І.Ф. – начальник відділу

8. Про оренду приміщення для надання послуг державного реєстратора Немовицької сільської ради

Інформує: Міщеня В.П. – начальник відділу

9. Про внесення змін до штатного розпису Тинненської ЗОШ І ст. Немовицької сільської ради

Інформує: Міщеня В.П. – начальник відділу

10. Розгляд заяви гр. Крат Світлани Василівни, жительки с.Немовичі про затвердження проекту  землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, загальною площею 0,0610 га, яка розташована в с. Немовичі провулок Княгині Ольги, 1.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

11. Розгляд заяви гр. Крат Михайла Федоровича, жителя с. Немовичі про затвердження проекту  землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, загальною площею 0,1200 га, яка розташована в с. Немовичі вул. Хміль.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

12. Розгляд заяви гр. Кишенко Марії Георгіївни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту  землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва, загальною площею 0,0798 га, яка розташована в с. Немовичі вул. Центральна, 43

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

13. Розгляд заяви гр. Колядко Олександра Васильовича, жителя с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Немовичі вул. Грушевського, площею 0,1500 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

14. Розгляд заяви гр. Лопанчук Інни Володимирівни, жительки с. Немовичі, про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Немовичі вул. Шкільна площею 0,1600 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

15. Розгляд заяви гр. Бакунця Івана Івановича жителя с.Тинне, про затвердження проєкту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2285 га, яка розташована в с.Тинне, вул. Хутір Піль.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

16. Розгляд заяви гр. Дячука Валерія Михайловича жителя с.Тинне, про затвердження проєкту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,2000 га, яка розташована в с.Тинне, вул. Борова.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

17. Розгляд заяви гр. Шкіндер Світлани Вікторівни, жительки с. Катеринівка про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Катеринівка вул. Лісна 11, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

18. Розгляд заяви гр. Вакулко Якова Олександровича, жителя с. Зносичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул. Молодіжна, 12, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

19. Розгляд заяви гр. Кишенко Марії Георгіївни, жительки с.Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі вул. Центральна, 43, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

20. Розгляд заяви гр. Вакулко Якова Олександровича, жителя с. Зносичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2082 га, яка за розташована в с. Зносичі вул. Молодіжна,  для ведення особистого селянського господарства.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

21. Розгляд заяви гр. Яковець Віктора Івановича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Немовичі вул. Шевченка, площею 0,1245 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

22. Розгляд заяви гр. Турчик Володимира Олександровича, жителя с. Катеринівка, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Катеринівка вул.Садова, площею 0,2500 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

23. Розгляд заяви гр. Рудницького Івана Степановича, жителя м. Вугледар, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в межах с. Катеринівка вул. Садова, площею 0,0818 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

24. Розгляд заяви гр. Зіновєвої Інни Вікторівни, жительки с. Немовичі, яка просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної у власність ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в межах с. Немовичі вул. Хліборобів, площею 0,2500 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

25. Розгляд заяви гр. Свирид Романа Васильовича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах с. Немовичі вул.Виноградна, площею 0,1200 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

26. Розгляд заяви гр. Матюк Ольги Петрівни, жительки с. Тинне про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  загальною площею 0,1800 га, яка розташована в с. Тинне вул. Соснова.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

27. Розгляд заяви гр. Кіркова Петра Кіндратовича, жителя с. Немовичі, який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах с. Немовичі вул.Виноградна, площею 0,0742 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

28. Розгляд заяви гр. Пацьоли Миколи Степановича, жителя с. Немовичі про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі вул.Шевченка, 54, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

29. Розгляд заяви гр. Магрело Надії Олексіївни, жителя с. Немовичі про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Островського, 60, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

30. Розгляд заяви гр. Чмут Миколи Петровича, жителя с. Немовичі про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Свободи, 16, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

31. Розгляд заяви гр. Супрунець Олексія Івановича, жителя м.Рівне про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с.Гута-Перейма вул. Лісна, 12, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

32. Розгляд заяви гр. Хомич Світлани Володимирівни, жительки с.Немовичі про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,1964 га, яка розташована в с.Немовичі провулок Ювілейний 15, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

33. Розгляд заяви гр. Чмут Миколи Петровича, жителя с. Немовичі який просить надати дозвіл на складання проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах с. Немовичі, вул.Свободи, площею 0,0106 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

34.Розгляд заяви гр. Яковець Ніни Юхимівни, жительки с. Немовичі яка просить припинити право користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства в урочищі «Круг» (біля Пацьоли) площею 0,0500 га.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

35. Розгляд заяви гр. Аврамишин Яни Іванівни, жительки с.Зносичі, вул. Юності, 13 про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

36. Розгляд заяви гр. Захарчук Яни Валентинівни жительки с.Немовичі, вул.Терешкової 31, про припинення членства в особистому селянському господарстві.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

37. Розгляд заяви гр. Руднік Світлани Василівни, жительки с. Немовичі, про скасування рішення сесії Немовицької сільської ради № 1330 від 10.08.2017 року.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

38. Розгляд заяви гр. Горлачової Анни Павлівни, жительки с. Немовичі, про скасування рішення сесії Немовицької сільської ради № 1359 від 10.08.2017 року.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

39. Розгляд клопотання ПАТ «Сарнифармація» про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,08 га, яка розташована в с.Тинне, вул. Українська, 29, для розміщення основних виробничих та допоміжних будівель і споруд.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

40. Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства в с. Катеринівка  урочище «Турчик».

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

41. Про припинення права користування земельними ділянками для ведення особистого селянського господарства в с. Тинне  урочищах «біля складу міндобрив», «млинище», «погоня», «за  валом».

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

42. Про надання дозволу на розподіл земельної ділянки площею 20.3183 га. (кадастровий номер 5625485400:11:003:0201) сільськогосподарського призначення,яка знаходиться в с. Катеринівка на території Немовицької сільської ради, без зміни цільового призначення.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

43. Про надання дозволу на розподіл земельної ділянки площею 2.3841 га.(кадастровий номер 5625488000:01:002:0181) Для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги д (для будівництва та обслуговування будівель дільничної лікарні),яка знаходиться в с. Тинне на території Немовицької сільської ради,без зміни цільового призначення.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

44. Провнесення змін до рішення сесії Немовицької сільської ради № 898 від 24 січня 2019 р. Включивши земельні ділянки в с. Немовичі по вул. Хміль орієнтовною площею 0.01 га. та в с. Тинне по вул. Ю. Гречана  площею 1.029 га. та  площею 0.2008 га. до переліку земель право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах(земельних торгах) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Інформує: Савчин В.М. – сільський голова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь