Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Держмитслужба оновила інтерактивну карту, на якій позначені закриті і відкриті пункти пропуску з української сторони

Дата: 30.06.2020 15:06
Кількість переглядів: 328

Фото без описуДля зручності громадян та представників бізнесу, що планують перетинати кордон, Держмитслужба оновила інтерактивну карту, на якій позначені закриті і відкриті пункти пропуску з української сторони. На карті показані аеропорти, які відновили міжнародне сполучення, відкриті морські порти та залізничні пункти пропуску.

     Карта знаходиться за посиланням: https://customs.gov.ua/posts/.

    Звертаємо увагу, що перед виїздом за кордон варто ознайомитись із заходами, які вживаються іншими країнами з протидії розповсюдженню COVID-19. Можуть бути обмеження в'їзду для громадян України з боку інших країн. Деталі заходів на сайті МЗС за посиланням: http://bit.ly/2U6eiBj.

    За детальнішою інформацією щодо обмежень в країнах-сусідах варто заздалегідь звернутися до відповідних митних та прикордонних органів цих країн.

     Нагадуємо, що в’їзд іноземцям в Україну дозволено з обов’язковою наявністю медичного страхування, яке передбачає лікування COVID-19, обсервацію. Для осіб, які прибувають в Україну з країн зі значним поширенням COVID-19, передбачено обсервація або самоізоляція.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь