A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

В Немовицькій ОТГ відкрили поліцейську станцію

Дата: 18.06.2020 08:45
Кількість переглядів: 2054

17 червня 2020 року відбулося офіційне відкриття поліцейської станції на території Немовицької обєднаної територіальної громади в с.Немовичі.

На відкритті були присутні голова Сарненської районної державної адміністрації Олександр Кохан, голова Сарненської районної ради Руслан Серпенінов, начальник Сарненського ВП капітан поліції Григорій Гольонко, голова Немовицької сільської ради Віктор Савчин та небайдужі місцеві жителі громади.

Поліцейська станція розташована в приміщенні, яке знаходиться по вулиці Острозького,15 в с. Немовичі. Вона має обладнані робочі кабінети, в яких створені комфортні умови для роботи та спілкування з громадянами. Наявна комп’ютерна та оргтехніка, під’єднані до мережі інтернет.

11 червня 2020 у м. Рівне головою національної поліції України Ігорем Клименко дільничим інспекторам було вручено службовий автомобіль, оснащений спеціальними засобами.

За результатами конкурсного відбору в нас працюють старший лейтенант поліції Шмалюх Роман Володимирович у 2017 році закінчив Львівський державний університет внутрішніх справ, з 2017 року працював на посаді дільничого офіцера поліції на території Немовицької ОТГ.

Старший дільничий офіцер поліції СП Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області капітан поліції Мельник Петро Сергійович в 2014 році закінчив Донецький юридичний інститут МВС України та в 2018 Одеський державний університет внутрішніх справ. З 2014 працював дільничим інспектором міліції в Сарненському РВ УМВС України в Рівненській області. У 2015 році перебував в зоні проведення АТО м.Волноваха. Обслуговував Люхчанську, Стрільську, Любиковицьку, Карпилівську та Карасинську сільські ради.

Роман Шмалюх та Петро Мельник одним із приорітетних завдань ставлять перед собою забезпечення правопорядку та відчуття захищеності місцевим жителям.

Відкриття поліцейської дільниці – це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадським суспільством та поліцейськими.

Покладаю велику надію на співпрацю і взаєморозуміння на благо нашої громади.

 

Сільський голова                                                                    Віктор Савчин

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь