A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Привітали з Днем захисту дітей

Дата: 02.06.2020 10:27
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

З нагоди відзначення Міжнародного Дня захисту дітей у Немовицькій громаді підтримали подарунками дітей-сиріт, дітей які опинилися у складних життєвих обставинах та дітей, які повернулися з закладів інституційного догляду.

Всі ми – Українці - єдина нація, нам необхідно підтримувати один одного, а тим паче «особливих» дітей, давати їм надію на світле майбутнє, адже вони - повноправні члени суспільства, як і всі інші, мають право на гідне життя, розвиток, навчання, спілкування.

І сьогодні, щирі слова подяки висловлюємо благодійникам за надану спонсорську допомогу: Котку Олександру Адамовичу, Ковпаку Віктору Васильовичу, Більчику Олександру Андрійовичу, Ветровій Тетяні Акимівні, Линці Костянтину Миколайовичу, Постайчук Соломії Іванівні, Жигулі Олександру, Дорошко Володимиру Васильовичу та Тинненському СТ. Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до дітей зі складними долями і розуміння непересічної важливості надання допомоги. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Нехай сторицею повертається до вас віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь