A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!

Дата: 29.05.2020 08:41
Кількість переглядів: 970

Сьогодні у школах громади завершується навчальний рік, починається пора канікул. І, нажаль, цього року в зв’язку з карантином  ми не зможемо зустрітися на традиційному Святі Останнього дзвоника. Але, цей день залишається важливим для всієї Немовицької громади й для кожного з нас він має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Хочу сказати спасибі батькам, які спонукали дітей до науки, і вчителям, які ділилися своїми знаннями. Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. Бажаю продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Дорогі випускники! Кожному з Вас нині належить зробити відповідальний крок - визначитися, на якій професійній дорозі реалізувати свої здібності і таланти. Будьте сміливими і впевненими в собі, не пасуйте перед труднощами, не бійтеся мріяти, ставте перед собою цілі і досягайте їх! Пам’ятайте: ви потрібні Немовицькій громаді, ви потрібні Україні. Майбутнє нашої держави — це ви. Зі святом вас, дорогі друзі!

З повагою,

Сільський голова                                                          Віктор САВЧИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь