A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Виставка-конкурс онлайн

Дата: 27.05.2020 15:30
Кількість переглядів: 462

Фото без опису

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 року № 291 щодо внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 року №1/9-154 та листа Українського державного центру позашкільної освіти від 30.04.2020р. №04-08 Про проведення Всеукраїнських виставок-конкурсів повідомляємо, що обласна виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», яка мала відбутись у квітні-травні 2020 року, буде проведена онлайн упродовж травня 2020 року.

Конкурс проводиться з метою підведення підсумків роботи гуртків декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі і в своєму житті, пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів художньо-естетичного напрямку.

Для участі у обласній виставці-конкурсі відібрано кращі роботи серед учнів закладів загальної середньої освіти Немовицької сільської ради, тому пропонуємо вашій увазі фото представлених робіт.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь