Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Виставка-конкурс онлайн

Дата: 27.05.2020 15:30
Кількість переглядів: 495

Фото без опису

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 року № 291 щодо внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 року №1/9-154 та листа Українського державного центру позашкільної освіти від 30.04.2020р. №04-08 Про проведення Всеукраїнських виставок-конкурсів повідомляємо, що обласна виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», яка мала відбутись у квітні-травні 2020 року, буде проведена онлайн упродовж травня 2020 року.

Конкурс проводиться з метою підведення підсумків роботи гуртків декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі і в своєму житті, пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів художньо-естетичного напрямку.

Для участі у обласній виставці-конкурсі відібрано кращі роботи серед учнів закладів загальної середньої освіти Немовицької сільської ради, тому пропонуємо вашій увазі фото представлених робіт.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь