A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Додатковий період реєстрації стартує з 25 травня!

Дата: 25.05.2020 11:18
Кількість переглядів: 406

Відповідно до наказу Міністерства освіти  і науки України від 04.05.2020 №587 «Про підготовку та проведення в 2020 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» з 25 травня до 09 червня 2020 року триватиме додатковий період реєстрації на участь у ЗНО-2020. Повідомляємо, що у цей визначений період для участі у додатковій сесії ЗНО-2020 можуть зареєструватись особи які:

1) за рішенням судів перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах і мають намір здавати ЗНО для вступу до закладів вищої освіти ІІ - ІV р. акр.;

2) брали участь в антитерористичній операції та не зареєструвались для участі у ЗНО в основний період реєстрації;

3) належать до категорії осіб із непідконтрольних територій та не зареєструвались в основний період реєстрації;

4) мають складати державну підсумкову реєстрацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання, але через поважні причини не змогли зареєструватись в основний період реєстрації.

5) проживають (перебувають) на території, на якій у порядку, визначеному законодавством, встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану та внаслідок цього не змогли зареєструватися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання в основний період реєстрації, якщо останній день строку, відведеного для нього, припадає на період карантину, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану.

Нагадуємо, що зареєструватись можна самостійно, скориставшись посиланням, що буде активним на сайті УЦОЯО (за винятком осіб, які перебувають в установах виконання покарань, слідчих ізоляторах), склавши необхідний пакет документів та надіславши його на адресу ЛРЦОЯО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь