A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Молодь Рівненщини запрошують до онлайн-школи інструкторів

Дата: 13.05.2020 16:30
Кількість переглядів: 329

Фото без опису     Теортеричні знання та практичні навики, екскурсійний досвід та школа життя інструктора активного відпочинку – на Рівненщині стартує онлайн семінар-навчання «Школа інструкторів активного відпочинку «Спільні кроки».

     Таку ініціативу реалізовує ГО «Фонд молодіжних ініціатив «Крила» в рамках співпраці з управлінням молоді та спорту Рівненської ОДА.

     Так, усім охочим пропонують долучитись до онлайн-навчання, яке має на меті надати теоретичні і практичні навики для освоєння такого фаху, як інструктор активного відпочинку. Зокрема, під час навчання, будуть подані наступні теми: підготовка та організація подорожей; перша домедична допомога; організація кемпінгів; побут, харчування, трансфер; безпека в турі.

     Спікерами навчання будуть досвідчені туристи та керівники туристичних агенцій, що займаються організацією турів активного відпочинку.

     До участі у школі запрошують молодь та дорослих віком від 14 років. Навчання складатиметься з 2 блоків – лекційного та практичного.

     Зареєстровані учасники онлайн-навчання, які прослухають 70% навчальних лекцій, отримають змогу прийняти участь у кваліфікаційному водному турі - сплаві (після закінчення карантину).

     Участь у проекті безкоштовна. Зареєструватись можна до 15 травня за посиланням –https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScA6su2yQwqjomLOaULohYVL50LFcn4PHxVu0Hc_U6-woZ80g/viewform?vc=0&c=0&w=1&fbclid=IwAR3PcEr4JH4TdxF5UzTm59FxfWdcBLahsGPTchHs6YeSye7j2lDMT8fEdNA

     Детальна програма навчання та технічні умови будуть надіслані увсім учасникам на електронну пошту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь