Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Уклін тобі, кохана ненько!

Дата: 08.05.2020 11:47
Кількість переглядів: 765

Фото без опису

У другу неділю травня Україна відзначає дуже світле та прекрасне свято - День Матері.

Мама... Це - найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Де б не були і щоб не робили, куди б не закинула нас доля і що б з нами не трапилося ми знаємо, що материнське серце все відчуває - про все знає. Я впевнений, що мама завжди поспішить нам на поміч, незважаючи на те, скільки нам років. Немає в цілому світі святішої і кращої «професії», ніж материнство.

Материнство – дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім’ї, роду і народу. Саме уроки матері є головними дороговказами на життєвому шляху, а її любов – найнадійнішим оберегом.

Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Турбота про вас має стати нашим обов’язком та справою честі.

Тож у цей прекрасний день, дорогі і рідні мами, прийміть наші найщиріші вітання зі святам. Бажаємо вам усім міцного здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай ваші діти - найкращі і найдобріші у світі - приносять вам лише радість та втіху!

 

З повагою,

Сільський голова                                                      Віктор САВЧИН

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь