A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день щастя

Дата: 20.03.2020 09:58
Кількість переглядів: 352

Смертельно небезпечна пандемія коронавірусу, економічна криза і жорсткий карантин – не привід впадати в зневіру, адже сьогодні відзначається Міжнародний день щастя ООН.

Фото без описуГенеральна асамблея ООН прийняла резолюцію про День щастя 28 червня 2012 року. Таким чином в організації підтримали ідею того, що прагнення до щастя є найважливішим бажанням кожної людини на Землі, і урядам слід пам'ятати, що щасливі громадяни – важливий показник добробуту нації. За введення Дня щастя виступили всі 193 держави-члена ООН.

Відзначати День щастя вирішили у день весняного рівнодення, оскільки це традиційний символ приходу весни, знайомий всьому людству. Це є відмінний привід побажати щастя своїм близьким, друзям і колегам.

Увага до питань щастя супроводжувала людство протягом всієї його історії. Про це написано і сказано так багато, що напевно окремо взятій людині не вистачить і усього її життя, щоб ознайомитися з повним переліком думок і міркувань з цього приводу. Однак, у спробі узагальнити цей величезний матеріал, цілком впевнено можна стверджувати, що питання щастя впритул стосується і моментів внутрішньої свободи людини, і зовнішніх факторів, які супроводжують її життя, таких понять як совість і честь, почуття власної гідності. І навіть взагалі може бути тісно пов’язане зі, здавалося б, зовсім незначними причинами та обставинами, які у багатьох просто можуть викликати відверту іронічну посмішку. Щастя можна легко втратити або позбутися. А його подальше здобуття або повернення може коштувати людині великих і неймовірних зусилль, забирати неабияку кількість сил та часу.

Підтримуючи дану ініціативу, ми щиро бажаємо всім і кожному бути щасливим! Нагадуємо, що навчитися радіти малому не так важко і під силу кожному з нас.  Будьте щасливі, зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь