Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Сьогодні весь світ відзначає Міжнародний день щастя

Дата: 20.03.2020 09:58
Кількість переглядів: 382

Смертельно небезпечна пандемія коронавірусу, економічна криза і жорсткий карантин – не привід впадати в зневіру, адже сьогодні відзначається Міжнародний день щастя ООН.

Фото без описуГенеральна асамблея ООН прийняла резолюцію про День щастя 28 червня 2012 року. Таким чином в організації підтримали ідею того, що прагнення до щастя є найважливішим бажанням кожної людини на Землі, і урядам слід пам'ятати, що щасливі громадяни – важливий показник добробуту нації. За введення Дня щастя виступили всі 193 держави-члена ООН.

Відзначати День щастя вирішили у день весняного рівнодення, оскільки це традиційний символ приходу весни, знайомий всьому людству. Це є відмінний привід побажати щастя своїм близьким, друзям і колегам.

Увага до питань щастя супроводжувала людство протягом всієї його історії. Про це написано і сказано так багато, що напевно окремо взятій людині не вистачить і усього її життя, щоб ознайомитися з повним переліком думок і міркувань з цього приводу. Однак, у спробі узагальнити цей величезний матеріал, цілком впевнено можна стверджувати, що питання щастя впритул стосується і моментів внутрішньої свободи людини, і зовнішніх факторів, які супроводжують її життя, таких понять як совість і честь, почуття власної гідності. І навіть взагалі може бути тісно пов’язане зі, здавалося б, зовсім незначними причинами та обставинами, які у багатьох просто можуть викликати відверту іронічну посмішку. Щастя можна легко втратити або позбутися. А його подальше здобуття або повернення може коштувати людині великих і неймовірних зусилль, забирати неабияку кількість сил та часу.

Підтримуючи дану ініціативу, ми щиро бажаємо всім і кожному бути щасливим! Нагадуємо, що навчитися радіти малому не так важко і під силу кожному з нас.  Будьте щасливі, зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь