A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

10 березня відновила роботу група короткотривалого перебування

Дата: 11.03.2020 12:17
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти. Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність – таке завдання постало перед керівництвом громади. І спільними зусиллями вдалося провести капітальний ремонт лівого крила приміщення закладу дошкільної освіти «Колосок» села Тинне, де уже у комфортних умовах відновила свою роботу група короткотривалого перебування. Цього дня з нетерпінням чекали діти, батьки, вихователі та керівництво громади. У закладі було замінено покрівлю, систему водопостачання, водовідведення, опалення, електроосвітлення та облаштовано внутрішні вбиральні.

Розділили радість мешканців села Тинне сільський голова, старости сіл, начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту, завідуючі садочків с. Немовичі, с. Катеринівка, депутати сільської ради.

Наступним кроком є завершення ремонтних робіт у правому крилі приміщення, що дозволить функціонувати садочку повноцінно з денним перебуванням вихованців, охопити дошкільною освітою більшу кількість дітей та створити нові робочі місця.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь