Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

В Немовицькій ОТГ пройшов фестиваль-конкурс англійської мови “Hello, English!”

Дата: 28.02.2020 15:09
Кількість переглядів: 553

Фото без опису

Для учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти Немовицької сільської ради   відділ освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту , спільно із кафедрою вчителів міжшкільного методичного об’єднання вчителів англійської мови організували на базі Тинненської ЗОШ І-ІІІ ступенів фестиваль-конкурс англійської мови “Hello, English!”

Метою фестивалю-конкурсу було формування в учнів комунікативної компетентності, творчого, полікультурного навчально-виховного     середовища, що  мотивує та стимулює інтерес учнів до вивчення не лише іноземної мови, а й  культури, традицій інших англомовних країн та покращення рівня володіння англійською мовою учнями.

Всього в конкурсі взяли участь чотири команди з різних закладів освіти громади. Послідовність виступів визначали жеребкуванням. Кожна з команд показала як рівень володіння англійської мовою, так і свої акторські здібності. Першими виступили учні Катеринівської ЗОШ І ст., показавши всім присутнім казку «Колобок» англійською мовою. Варто відзначити, що саме в цієї команди декорації були найкращими. Наступними були учні Тинненської ЗОШ І-ІІІ ст., які також підготували казку «Колобок», хоча стиль казки і образи героїв значно відрізнялися від попередньої команди. Кожна з них була по-своєму цікавою та оригінальною. Третьою виступила команда учнів Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст., які показали казку «Білосніжка і семеро гномів». Діти чудово вживались в ролі героїв, яких вони грали. І останніми виступали учні Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст. з казкою «Рукавичка», яка зацікавила присутніх своїм задумом та зарядила позитивними емоціями.

Під час оцінювання виступів, журі керувалося наступними критеріями: володіння іноземною мовою; акторська майстерність; сценічна культура, (костюми, реквізити); оригінальність; майстерність виконання; музичне і художнє оформлення.

Після підбиття балів, виставлених членами журі,  визначили переможця. Ним стала команда учнів Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст., яка завдяки своїм акторським здібностям, хорошому розмовному рівню англійської мови, гарно продуманому сценарію казки та декораціям виборола перше місце у конкурсі. Катеринівська ЗОШ І ст. та Тинненська ЗОШ І-ІІІ ст. зайняли другі місця, а Зносицька ЗОШ І-ІІІ ст. – третє. Кожну з  команд нагородили грамотою відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту та подарунками.

Діти та вчителі  старанно готувалися та приємно порадували присутніх. Всі виступи були гідні першого місця, однак за правилами конкурсу це було неможливо. Та й не головною метою конкурсу була перемога. Тому сподіваємось, що завдяки таким заходам інтерес учнів до вивчення англійської  мови, культури, традицій інших англомовних країн зростатиме.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь